Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat exkluzivní Twitch Prime Gaming loot pro VALORANT? Ukážeme vám, jak na to!

31. 3. 2021 | 18:27 VALORANT
VALORANT je dalším přírůstkem od Riot Games, který se plně zapojuje do programu Prime Gaming, jenž všem svým členům nabízí exkluzivní obsah zdarma, a to po čas celého roku. Doteď jsme měli rozmanitou nabídku z her, jako je League of Legends, ovšem nyní i oblíbená taktická střílečka představuje nový plán na 10 měsíců dopředu, který odstartuje unikátní přívěsek na zbraň!
Valorant Prime Gaming
Valorant Prime Gaming
Zdroj: Riot Games

Díky dlouholeté spolupráci mezi Riot Games a Amazonem máme k dispozici spoustu bonusového obsahu zdarma skrze Prime Gaming na Twitchi. K League of Legends a dalším oblíbeným titulům z dílny populární videoherní společnosti se konečně nově plnohodnotně přidává i VALORANT. Už dříve tento rok jsme mohli zaznamenat, že Riot rozdával prostřednictvím Prime Gamingu Radianite Points, tentokrát jsou však odměny naplánované na dalších 10 měsíců.

Prvním kosmetickým doplňkem volně k dispozici bude Hot Take Gun Buddy, který bude unikátně k mání právě skrze Prime Gaming členství. I když tato skutečnost může spoustu lidí odradit, jde o skutečně jednoduchý proces. Pokud si chcete toto členství vyzkoušet úplně poprvé, máte obrovskou výhodu, jelikož je pro tentokrát vše úplně zdarma, a to včetně exkluzivního přívěsku na zbraň.

Hot Take Gun Buddy
Hot Take Gun Buddy
Zdroj: Riot Games

Jak na to? Prvním krokem je tedy získat Prime Gaming členství. Abyste mohli zužitkovat týdenní zkušební dobu zdarma, stačí jít na tento odkaz a kliknout na "Try Prime", poté se jednoduše registrovat a účet je na světě. Pokud po uplynutí zkušební doby nebudete chtít dále platit za členství, nezapomeňte si po vyzvednutí všech dostupných odměn členství zrušit, dříve než vám vyprší zkušební doba.

Jakmile budete mít funkční Prime Gaming, musíte propojit svůj VALORANT (Riot) účet s Amazonem, což stačí udělat pouze poprvé. Propojit účty si můžete jednoduše v těchto několika krocích:

  • Přihlaste se na svůj Twitch účet
  • Přihlaste se na svůj Riot účet (ten, na kterém hrajete VALORANT)
  • Jděte ve Twitchi do nastavení připojení
  • Ve výběru najděte Riot Games, připojte se a požádejte o autorizaci
  • A je hotovo, nyní můžete zažádat o jakýkoliv obsah od Riotu v Prime Gamingu

V Prime Gamingu si poté najděte svoji kýženou hru, pro tento případ tedy VALORANT, a jednoduše si odměnu jedním kliknutím aktivujte. Vybraný obsah se vám poté automaticky zpřístupní přímo ve hře na účtu, který jste propojili s Twitchem. A to je všechno, nyní si můžete užít svůj nový obsah a kosmetické doplňky, ať už se jedná o VALORANT, či další pecky od Riot Games!