Přejít k hlavnímu obsahu

Jaká částka přesvědčila Pokimane o tom, že by se stala full-time streamerkou?

26. 7. 2020 | 22:11 Twitch.tv
Imane “Pokimane” Anys nedávno odhalila, kdy se vlastně rozhodla, že by se pro ní streamerská kariéra mohla stát prací na plný úvazek. Kdy se oblíbená streamerka rozhodla, že už pro ní streamování nebude jen dobrý přívýdělek ke studiu?
POkimane
POkimane

Pokimane je jednou z největších tváří platformy Twitch.tv a dá se říct, že i největší ženská streamerka současnosti. V červnu letošního roku dosáhla i obří hranice 5 milionů sledujících. V nedávném streamu Pokimane prozradila, kdy se rozhodla, že se chce streamování věnovat na plný úvazek. Pokimane to zmínila při povídání s YouTuberem Graham Stephanem, kterému sdělila, v jaký moment se definitivně rozhodla tak, jak se rozhodla. 

Pamatuju si přesně jak to tehdy bylo. Byla jsem v druhém ročníku na univerzitě a do té doby jsem streamovala spíš pro zábavu ve volném čase. Studovala jsem chemické inženýrství. V jeden moment jsem se ale, co se týče měsíčních výdělků, dostala k částce 10 tisíc dolarů, a to jen ve spolupracích. Jakmile se to stalo, řekla jsem si, že to může být moje práce. Moje mentální nastavení se úplně změnilo. Jakmile jsem věděla, že si vydělám přes sto tisíc dolarů za rok, úplně jsem se streamování oddala.

V další části rozhovoru Pokimane vysvětlovala, že jsou pro ní sice dary od fanoušků velmi důležité, ale je nějaká stabilita. Díky spolupracím se značkami se Pokimane dokázala odpoutat od běžnější cesty. Díky tomu se z ní stala jedna z největších streamerských tváří současnosti. 

Celý rozhovor:

Štítky: Pokimane