Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké balíky použilo TOP 8 hráčů na Korea Invitational?

19. 3. 2020 | 18:26 Legends of Runeterra
Další větší turnaj, podporovaný samotnými Riot Games, Korea Invitational je už definitivně za námi. Kdo nakonec ukořistil první místo, jak si hráči celkově vedli, a hlavně, jaké balíky používali? Vše se dozvíte v dnešním článku.
Xixo Korea Invitational
Xixo Korea Invitational

Jak jsme vás již lákali v předchozím článku, před pár dny se odehrála poslední část korejského turnaje Korea Invitational v Legends of Runeterra. Mohli jste sledovat napínavé zápasy mezi top 8 hráči z původních 16. Kromě korejských profíků se ovšem turnaje zúčastnila i německá hvězda Sebastian "Xixo" Bentert, který v celém pavoukovi turnaje jako jediný svítil odlišnými barvami své vlajky. Tento ctižádostivý hráč, a bývalý Hearthstone šampion, se kvalifikoval do korejského turnaje, aby si vyplnil své kompetitivní cíle.

Je to snad osud, ale právě Xixo, jakožto jediný nekorejský hráč, své soupeře kosil jednoho po druhém a ve finále se mu podařilo udolat hráče týmu T1 Surrendera, čímž si vysloužil hlavní odměnu 5 636 dolarů. Xixo si již udělal jméno v předběžných zápasech se svým Ashe balíkem, na turnaj si však vybral i jiné možnosti – například Lucian Elites, I/F Elusive a Jinx/Draven Aggro byly jeho volby pro semifinále. V celém klání se objevilo i mnoho dalších zajímavých balíků, zde můžete vidět výběr N3, jednoho ze čtvrtfinalistů.

N3 Fiora Lucian Midrange
N3 Ezreal Combo
N3 S/I Control

Na svůj finálový a rozhodující zápas Xixo také zvolil Ezreal Combo balík, který mu přinesl sladké vítězství a zasloužený titul šampiona. Ve finálových BO7 zápasech použil ale třeba i decky jako S/I Control a Lucian/Fiora Midrange. Tyto a mnoho dalších balíků jeho korejských soupeřů můžete sledovat zde.