Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké decky se po příchodu nerfů vyplatí vyzkoušet?

29. 12. 2018 | 00:32 Hearthstone
Také si po příchodu balančních změn nemůžete vybrat balíček? Máme pro vás hned tři tipy na svěží decky, které vám nejen pomůžou k dobrým výsledkům, ale především vás budou bavit!
Výchozí obrázek

Někteří hráči se stále ještě nevzpamatovali z nové expanze a do hry už stihly přiletět i nerfy. Jaké decky se v nové metě vyplatí vyzkoušet? Nejlepším deckem je nyní nejspíše Spell Hunter, ten tu ale byl již před nerfy, a proto vám raději ukážeme tři (staro)nové balíčky, se kterými se na ladderu určitě neztratíte. Prvním z nich je stará dobrá Odd Rogue, která se po vydání Rastakhan's Rumble řadila až na konec Tier 2. Balanční změny ji ale docela pomohly a nyní patří k těm nejsilnějším balíčkům. A navíc, většinu karet, co na ní budete potřebovat, už určitě máte – za zkoušku tedy určitě stojí.

Odd Rogue

Opravdu silný je nyní také Odd Quest Warrior, který se před příchodem nerfů prakticky nedal hrát. Jeho velkou výhodou je bezpochyby to, že Spell Hunter (nejspíše nejsilnější a rozhodně jeden z nejhranějších decků současné mety) má proti němu opravdu velké potíže. Velmi dobrý je tento balíček také proti aggru, například nahoře představená Odd Rogue si v zápasu s ním skoro neškrtne. Bohužel má ale tento deck také jednu velkou nevýhodu – vycraftit ho není dustově úplně nejnáročnější.

Quest Warrior

A nakonec vám ukážeme Control Priesta. Ten se podobně jako Odd Quest Warrior po příchodu Rastakhan's Rumble vůbec nehrál, nyní se ale řadí na vrchol druhého tieru a co je nejpodstatnější, s tímto deckem se rozhodně nebudete nudit. I tady ale docela snadno narazíte na nedostatek dustu k vycraftění, pokud na něj ale prostředky máte, neváhejte si tento deck na Priesta vycraftit. Odměnou vám budou nejen solidní výsledky, ale také kopec zábavy!

Mind Blast Priest
miluju videohry a hlavně ligu legend