Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké kosmetické úpravy do hry přináší nová sezóna? Třeba skin Aquamana!

17. 6. 2020 | 18:44 Fortnite
Fortnite stále patří k nejpopulárnějším hrám současnosti a zájem o ní je nyní o to větší, že právě dnes vyšla nová sezóna. Ta do hry mimo jiné přinesla i spoustu kosmetických úprav. Jak vypadají?
Fortnite
Fortnite

Fortnite je stále jedním z nejvíce oblíbených titulů současnosti, a velký podíl na tom má i zdánlivě nepodstatná věc, totiž různé skiny, která hra nabízí. Bez nadsázky se o nich dá říct, že patří ke stěžejnímu pilíři celé hry, a tak není divu, že její nová sezóna,  v tzv. Chapter 2 pořadově třetí, do hry přinesla právě i spoustu kosmetických úprav. Sezóna už je chvíli venku, spoustu už jich tedy oficiálně známe, a když připočteme i ty, na něž přišli data mineř, je nejvyšší čas se na ně podívat!

Skiny

Skinů přímo na vašeho hrdinu je v CH2S3 opravdu hodně! Tím asi nejzajímavějším je z obecného hlediska Aquaman, jaký je váš favorit, už ale samozřejmě závisí jen a pouze na vás. Ty za nás nejzajímavější vám přinášíme přímo zde:

Skin 1
Skin 2

Skiny (speciální možnosti)

Ještě více do hry přišlo upravení na samotné klasické skiny. I ty jsou některé opravdu povedené a vybrat si z nich vybere snad každý. Našimi favority jsou tyto:

Special 1
Special 2

Back Blingy

V Epic Games se Season 3 nezapomněli ani na tzv. Back Blings, tedy kosmetické vylepšení, kterými si každý hráč může ještě dodatečně vytunit svého avatara. I těch je opravdu požehnaně, my vám zde tedy opět přinášíme výběr našich nejoblíbenějších:

Back Bling 1
Back Bling 2

Wrapy

Další kategorií kosmetických úprav, do níž se Season 3 přibyla spousta nových designů, jsou Wrapy, tedy úpravy jednotlivých zbraní a vozidel. Jaké zaujaly nejvíce nás?

Wrap 1
Wrap 2

Pickaxes

Jednou z nejoblíbenějších kosmetických úprav je ta týkající se itemu, se kterým stráví každý hráč všechna svá Fortnite dobrodružství, aneb samotného krumpáče. I tam Season 3 o trochu rozšířila výběr, jaké z nejnovějších kousků nejvíce padly do oka nám?

Pickaxes 1
Pickaxes 2

Glidery

Velice oblíbené jsou i úpravy Gliderů, tedy toho, co každý herní avatar využívá při úvodním seskoku na povrch mapy, či při následných delších přeletech nad ní. I u nich jsme si z nově odhalených kousků vybrali pár nejoblíbenějších:

Glider 1
Glider 2

Emoty

Skoro na závěr se podívejme na snad úplně nejpopulárnější ze všech úprav, což potvrzuje i to, kolik jich s sebou Chapter 2, season 3 přináší! Emoty patří k tomu, co si s Fortnite spojí i někdo, kdo ho v životě nehrál, a velký přesah dost často mívají i do o obecné popkultury. Jaké z nového setu nás zaujaly nejvíce?

Emot 1
Emot 2

Úvodní obrazovky

A vše úplně uzavřeme možnostmi, které si hráč může zvolit jako úvodní obrazovku při načítání hry. I u nich přináší nová sezóna spoustu povedených kousků. Jaké jsme my zvolili jako ty nejpovedenější?

Loading Screen 1
Loading screen 2
miluju videohry a hlavně ligu legend