Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké skiny vyhrály soutěž ke třetím narozeninám hry? V hlavní roli růžová

23. 1. 2020 | 12:48 PUBG: Battlegrounds
Hlasování o nejlepší skiny ke třetímu výročí PlayerUnknown's Battlegrounds je za námi. Z původních návrhů byly vybráno pět padáků, mikin a M416, mezi kterými následně komunita mohla hlasovat. Po nešťastném počátečním výběru se bohužel mezi pětku nedostaly skutečně nejlepší komunitní návrhy. Kdo tedy nakonec zvítězil?
PUBG Skin Design Contest
PUBG Skin Design Contest

Celkově bylo zaznamenáno 470 tisíc hlasů, podle výsledků bychom si troufli tipnout, že velká část z nich pocházela z Asie. Všechny tři skiny od DY_BUDDY z Číny, Karaagekun_kei z Japonska a Seb34627111 z Evropy budou ke třetím narozeninám PUBG rozdány zadarmo. Do hry se dostanou přesně 23. března. Vývojáři se však kromě finalistů odměnit i náhodné hlasující, stovka z nich bude z celé té hromady 1. února vyhlášena.

PUBG Skin Design Contest
Zdroj: pubg.com
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.