Přejít k hlavnímu obsahu

JaMMeX: Do Brna se hodlám pořádně připravit

19. 10. 2018 | 18:15 Hearthstone
Předposlední ze série rozhovorů s postupujícími z Vodafone Podzimní Sklizně je zde. Co na sebe prozradil stříbrný medailista, JaMMeX?
Výchozí obrázek
JaMMeX

Ahoj JaMMeXi, jaké byly tvé první pocity po tom, co jsi postoupil?

Ahoj! Po finální výhře mě zalil pocit neskutečného zadostiučinění z odvedené přípravy a hlavně euforie, že se mi povedlo postoupit z mojí vůbec první Sklizně, které jsem se kdy účastnil.

Tvoje cesta byla neskutečná, bez prohry ses dostal až do grandfinále. Tam jsi ale na PoweRa, kterého jsi předtím porazil, nestačil. Mrzelo tě to?

Samozřejmě mrzelo! Bylo by fajn dát si krasojízdu bez prohry až na první místo, ale myslím, že už lehce z nesoustředěnosti, a také z toho, že to byly víceméně coinflip matchupy (aggro vs. aggro), se mi to nakonec nepovedlo. Ale zas tak moc jsem to neprožíval. Nejvíc pro mě stejně znamená samotný postup na MČR.

Na scéně jsi vlastně stále nováčkem, zkus se nám v pár větách představit.

Tak jmenuji se Ondřej Wohlrab, jsem nový přírůstek týmu ECLOT, Hearthstone hraju od května 2015, ale kompetitivně jsem začal hrát až tuto sezónu. Na turnaje dojíždím až z Karlových Varů. Jinak se poslední dobou věnuji fitku, takže hodlám ozkoušet i nějaké fitness centrum v Brně. Mým snem je si dát trénink i s Péťou Cloudem.

Mistrovství začíná za méně jak tři týdny, jak máš v plánu se připravovat?

Protože s přicházejícími nerfy lehce hýbne meta, bojím se, abych nestavěl line-up do něčeho, co se ve výsledku hrát ani nebude, takže se hodlám hodně připravit. A to jak po stránkách balíčků/matchupů/analýzy mety, tak v mém případě i po psychické stránce. Bude to pro mě první vystoupení na takové akci a bojím se, aby mě víc než moje playe nevypastily moje nervy...

A na závěr, jak se do Brna těšíš?

Neskutečně moc. Je dost možné, že si pojedu 4 hodiny pro 0-2, ale pro mě je už samotná účast úspěchem. Pokud by se poštěstilo i nějaké umístění, zlobit se nebudu.
 

Patička
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend