Přejít k hlavnímu obsahu

JaMMeX posiluje sestavu Inside Games, s tou se naopak loučí veterán Heki

26. 7. 2020 | 17:41 Hearthstone
Ondřej "JaMMeX" Wohlrab patří ke známějším jménům naší HS scény, od svého odchodu z ECLOT se mu ale úplně nedařilo najít pořádné působiště. To se nyní mění s jeho příchodem do Inside Games, kde mu jméno uvolňuje Jan "Heki" Karel, který končí svoji kariéru.
JaMMeX
JaMMeX

Ke konci dubna přišla od Ondřeje "JaMMeX" Wohlraba po dlouhé době zpráva o příchodu do nového týmu, kterým se stal celek jménem iNvolute. Ten si tehdy hledal už od doby, co opustil ECLOT, tedy docela dost dlouho na to, aby to vypadalo, že iNvolute se jeho sídlem stanou nastálo. Nyní, jen něco přes tři měsíce poté, ale přichází zpráva o dalším přestupu.

JaMMeX míří po, jak sám říká, tom, co se dělo v iNvolute, do Inside Games, což rozhodně dává logiku. Tato organizace má rozhodně větší tradicí a i přímo ve světě Hearthstone patří k předním celkům současné domácí scény. Po nedávném odchodu Josef "Jobsad" Smutného do Entropiq a konci herní kariéry ze strany veterána Jana "Heki" Karla se v ní navíc uvolnilo dost místa na to, aby tam Ondřej zapadl. Ten tak nyní sestavu rozšiřuje na počet tří členů, což je samozřejmě stále o jednoho méně, než měla donedávna. Přistoupí IG k ještě další akvizici, nebo se spokojí s méně početným rosterem?

Sestava Hearthstone sekce Inside Games:

 Slovensko Martin "martim" Masrna
 Česká republika Štěpán "Norwis" Šimek
 Česká republika Ondřej "JaMMeX" Wohlrab

miluju videohry a hlavně ligu legend