Přejít k hlavnímu obsahu

Jarla zůstává i nadále jako základní pilíř týmu Nordavind

28. 1. 2020 | 01:48 Hearthstone
Norská organizace Nordavind dříve stavěla široké Hearthstone sestavě, do roku 2020 ale vstupuje pouze se dvěma jmény. Mezi těmi ale stále nechybí ani elitní český hráč Jarla!
Jarla + Hunterace
Jarla + Hunterace

Jaromír 'Jarla' Vyskočil přestoupil z eSuby do norského týmu Nordavind začátkem roku 2018 a od té doby si zahrál největší turnaje turnaje na několika kontinentech. Že mu tohle angažmá svědčí, potvrdil formou loni v nejvyšší Hearthstone lize GrandMasters, kde v obou sezónách nechyběl mezi osmi nejlepšími evropskými hráči.

Jarla se stal jedním ze základních pilířů Nordavind spolu s Norem Hunteracem, který je v tuto chvíli navíc i úřadujícím mistrem světa. O to větší poctou nyní je, že organizace se pro novou sezónu sice rozhodla radikálně snížit počet členů své Hearthstone divize, ale právě Jarla zůstává jako jediný po boku slavného Nora.

Český reprezentant aktuálně ladí formu v začátku nové sezóny především na ladderu, kde se mu nedávno dokonce podařilo hitnout legendární rank #1 na dvou serverech současně. Jen tak dále!

PLAYzone Challenge 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.