Přejít k hlavnímu obsahu

Je tady čtvrtá soutěžní středa a s ní možnost vyhrát Premium vstupenku na MČR a powerbanku

15. 7. 2020 | 09:00 Všechny hry
Po týdnu jsme zpět již se čtvrtou Soutěžní středou a zbrusu novou otázkou, která nyní vyzkouší hlavně nejvěrnější fanoušky, kteří s námi sledovali CS:GO. Své znalosti nám můžete klasicky ukázat do dnešního večera, tak se chopte příležitosti vyzkoušet své štěstí a zasoutěžte si tak o naše věcné ceny!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Dnešní otázka z historie Mistrovství České republiky se točí kolem klíčové postavy a elitního komentátora na domácí scéně. V minulé otázce si na herní historii MČR zavzpomínali nejvíce fanoušci League of Legends, avšak tento týden si na své přijdou hlavně věrní diváci CS:GO. O osudu těch z vás, kteří na naší otázku odpoví správně, rozhodně následné slosování, které vybere onoho šťastlivce, jenž dosáhne na naši výhru. Tento týden si výherce odnese Premium vstupenku na MČR 2020 a k ní stylovou MČR powerbanku!

V pořadí čtvrtá soutěžní otázka tedy zní: Kdy poprvé komentoval Counter-Strike: Global Offensive Ondřej 'Lelek' Kvarda na Mistrovství České republiky? Vaše odpovědi si rádi přečteme na našem Instagramu pod soutěžním příspěvkem obsahujícím právě tuto otázku. Šanci trefit správnou odpověď budete mít již klasicky do 23:00, načež všechny správné odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o výherci našich věcných cen. Pokud zrovna tentokrát nebude stát štěstěna na vaší straně, nemusíte hned věšet hlavu, protože až do listopadu pro vás každý týden máme připravenou další otázku!

MČR