Přejít k hlavnímu obsahu

Je tady osmá Soutěžní středa a s ní šance vyhrát Premium vstupenku na MČR a powerbanku

12. 8. 2020 | 09:37 Counter-Strike 2
V osmém pokračování našich Soutěžních střed se znovu podíváme do historie Counter-Striku na MČR, abychom tak vyzkoušeli vaše znalosti. Máte navíc šanci si zahrát o naše unikátní ceny, tak se do toho hned pusťme!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

V minulé Soutěžní středě jste měli za úkol zapátrat do historie významné domácí osobnosti, Dev1ho, a jeho působení na MČR se svým CS:GO týmem. Dnes se podíváme na další významné jméno ze hry Counter-Strike a aby to nebylo tak jednoduché, naše dnešní otázka se bude skládat ze dvou částí, tak čtěte pozorně! Všechny vaše správné odpovědi si projdou slosováním, které nakonec vybere jednoho šťastlivce, který si odnese naše unikátní ceny. Tentokrát máte šanci vyhrát třídenní Premium vstupenku na letošní ročník MČR a k tomu parádní powerbanku!

Naše osmá otázka, nebo spíše otázky, tedy zní: V jakém roce vyhrál frozen svoje první MČR a kolik mu v tu chvíli bylo let? Po důkladném zvážení nám správné odpovědi klasicky piště pod soutěžní příspěvek na Instagramu, kde na vás bude čekat totožná otázka. Šanci na správné zodpovězení máte až do večera do 23:00, načež všechny vaše odpovědi poputují do slosování, které tak rozhodne o finálním vítězi, který si odnese výhru. Jestli se na vás tentokrát nedostalo, tak nevěšte hlavu, až do listopadu jsme tady pro vás s dalšími otázkami!

MČR