Přejít k hlavnímu obsahu

Jedna éra je u konce, f0rest po více než sedmi letech končí v NiP. Jeho místo přebírá nawwwk

21. 1. 2020 | 17:02 Counter-Strike 2
Fifflaren, friberg, Xizt, GeT_RiGhT a nyní f0rest. Z legendární švédské pětice už v Ninjas in Pyjamas zbývají pouze trofeje, hráči jsou dnešním dnem definitivně fuč. Tradiční organizace může po odchodu posledního mohykána plně odstartovat novou éru.
f0rest
f0rest

Pokud jste byli fanoušky NiP primárně kvůli hráčům a ne kvůli organizaci, tak již horlivě očekáváte oznámení o vzniku týmu Dignitas, kde by se měli potkat čtyři hráči z legendární sestavy. O rebornu, do kterého se nezapojí akorát Fifflaren, se hovoří už nějaký čas. Až nyní jsou ale všichni hráči nadobro vyvázáni ze svých smluv.

Ninjas in Pyjamas po odchodu f0resta doplní talentovaný nawwwk, který přichází z týmu GamerLegion. Ten se z aktuální sestavy NiP zná pouze s nejmladším hráčem Plopskim, s nímž se potkal při angažmá v x6tence Galaxy. V sestavě Dignitas by kvarteto měl pak doplnit norský hráč hallzerk, oficiální to však prozatím ještě není.

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

 Švédsko Fredrik 'REZ' Sterner
 Švédsko Jonas 'Lekr0' Olofsson
 Švédsko Simon 'twist' Eliasson
 Švédsko Nicolas 'Plopski' Gonzalez Zamora
 Švédsko Tim 'nawwk' Jonasson

 Švédsko Björn 'THREAT' Pers – trenér

Budete fandit nové sestavě Dignitas?

Možnosti výběru
f0rest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.