Přejít k hlavnímu obsahu

Jednoduchý trik jak splnit Fortnite challenge 

25. 11. 2018 | 18:11 Fortnite
Aktuální týdenní výzvy ve Fortnite: Battle Royale nejsou zrovna těžké, ale je tu způsob, jak udělat jednu z nich zcela banální. A to „Get 30 seconds of airtime in a vehicle“ challenge.
Balónky + Quadcrash = Úspěch
Balónky + Quadcrash = Úspěch

Tato výzva vyžaduje po hráčích, aby po dobu hry strávili alespoň 30 vteřin ve vzduchu. Samo o sobě to zní dost jednoduše. Pokud jezdíte po mapě a jenom přejedete nějaké hrboly, nebo po cestě potkáte nějaký kopec, máte vysokou šanci, že za pár her je tato výzva vaše.

Ale pro hráče, kteří se rozhodnou tyto výzvy splnit tak rychle, jak to jenom jde, tu je jednoduchý trik. Ten vyžaduje, tedy kromě vozidla, jenom jednu věc: balónky.

 

Balónky + Quadcrash = Úspěch

Jakmile najdete balónky a Quadcrasher, vše co musíte udělat, je sednout si na zadní místo (nikoliv na místo řidiče) a použít balónky. Vozidlo pomalu začne vznášet. Pokud by nějaký balónek praskl, prostě ho vyměňte za jiný. 

Poté, co jste jich pár vyměnili, můžete nechat všechny balónky prasknout. 30 vteřin, které hra požaduje na dokončení výzvy, byste měli mít splněné. Přestože toto není určitě to, co Epic Games mysleli jakožto „airtime“, tento jednoduchý trik vám může pomoct dokončit tento úkol za chvilku, tedy pokud máte dostatečné štěstí najít vozidlo a balónky v té samé hře. 

 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Štítky: Návod