Přejít k hlavnímu obsahu

Jess: Nevím, zdali budu hrát Clash Royale i příští rok

13. 11. 2018 | 21:53 Clash Royale
První ze série rozhovorů po MČR s medailisty z Clash Royale turnaje je zde! Jako první odpovídal na otázky hráč Zetko eSports, Jess.
MČR mobile
MČR mobile

Ahoj, jak se po MČR cítíš?

Jsem unavený a to budu ještě určitě několik dní. Jsem ale taky šťastný, že jsem mohl být již druhý rok součástí této akce a tato vzpomínka mi zůstane navždy!

Je pro tebe bronz zklamáním, nebo naopak úspěchem?

Asi oboje. Jsem rád, že jsem se i přes stres dostal ze skupin a zahrál si v playoff. Jen mě trochu mrzí, že jsem v semifinále udělal tolik chyb a nepodíval se tak i do finále.

Vy jste jako Zetko opět neskutečně uspěli, co podle tebe stojí za tím, že na Clash Royale scéně vlastně nemáte konkurenci?

Neřekl bych, že nemáme žádnou konkurenci. Například na hráče eSuby jsme se museli před MČR připravovat docela dlouho. Myslím si, že právě tato příprava a hlavně dobrá týmová spolupráce při ní je důvodem našich úspěchů. Samozřejmě nemůžeme zapomenout na našeho nejlepšího manažera Welfara, který si určitě zaslouží kredit za výhru Zetka na tolika turnajích.

Sledoval jsi na akci i jiné hry, než Clash Royale?

Nic jsem nesledoval aktivně, jelikož na to nebyl čas. Sem tam jsem se ale zašel podíval na Hearthstone a v neděli jsem fandil na finále CS:GO.

Na závěr jednoduchá otázka – máš v plánu s Clashem pokračovat i příští rok?

Jak by řekli hráči a komentátoři Hearthstonu: “To je otázka, no”.
 

Patička
Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend