Přejít k hlavnímu obsahu

Jirka Babica má jasno už na první pohled: Herdyn je dead streamer!

26. 2. 2021 | 19:28 Twitch.tv
Kuchař a gamer Jiří Babica účinkoval jako host podcastu českého streamera RobDiesALot, na jehož živé vysílání se nahrnulo spoustu fanoušků z řad hráčů. Podcast se nakonec opravdu vydařil a strhl se v zábavnou show, kde nechyběl humor a samozřejmě ani peprné momenty.
Babica
Babica
Zdroj: RobDiesALot

Jirka Babica, oblíbený kuchař, youtuber a hlavně gamer, to opět rozjel v živém přenose jako host podcastu Mluvící hrob. Český Twitch streamer RobDiesALot si pro natáčení třetího dílu této show vybral právě Jirku, který se s nadšením zhostil své role baviče, takže nuda rozhodně nebyla, právě naopak. Kdo by neměl rád Babicu a jeho legendární hlášky, zvláště poté, co se naplno rozhodl věnovat YouTube a jednou z jeho hlavních cílovek jsme právě my, gameři, o čemž vypovídá i jeden z jeho pořadů Ich bin ein Gamer nebo účast na herním turnaji.

Rob svou volbou rozhodně nesáhl vedle, protože Jirka předvedl opravdu parádní výkon a plný energie bavil diváky v dlouhém a kvalitně připraveném vysílání. V průběhu podcastu jsme si tak mohli vyslechnout spoustu historek točících se kolem Jirkovy televizní kariéry, lásce k videohrám, nebo nezapomenutelné chimichurri omáčky. Ačkoliv o sobě sám Babica tvrdí, že je ve hrách "lama", zbožňuje videohry a gamingovou komunitu, takže je nadšený, že mohl spojit své dvě vášně – hraní a vaření.

Samozřejmě by to nebyl Jirka Babica, kdyby celý podcast neprovázely žerty a vtipné momenty, o které opravdu nebyla žádná nouze. Kromě otázek od Roba či samotných diváků, dostal Jirka v jeden moment za úkol rozpoznat známé streamery nebo videohry z přiložených obrázků, a právě zde Babica odzbrojil všechny přítomné diváky. Mezi obrázky streamerů se objevil už klasicky náš tuzemský držák a otloukánek Herdyn, načež si ani Jirka neodpustil ikonický komentář, na který se můžete podívat v přiloženém klipu.

Štítky: Jiří Babica