Přejít k hlavnímu obsahu

JJPasak týden před MČR rozšiřuje řady NecroRaisers

31. 10. 2019 | 10:22 League of Legends
Tradiční česká organizace NecroRaisers nebude ani letos chybět na vrcholné akci roku. Do svých řad nabírá jednoho z nejlepších domácích hráčů Teamfight Tactics, pro kterého to v Brně bude premiéra.
Výchozí obrázek
MČR 2019

NecroRaisers na domácí scéně působí už od konce minulého století a co se týče současné éry MČR, tak na ní nechyběli už od samého počátku. V letošním roce však přichází možná největší šance na český titul. Barvy NR bude 9. a 10. listopadu hájit Jakub 'JJPasak' Šperk, kterého si jako kontroverzní postavu mohou pamatovat fanoušci Hearthstone či Gwentu. Kromě domácí scény se snažil dlouho prosadit i v zahraničí a jednu dobu hájil dokonce barvy organizace Fade2Karma. Nyní je však pro něj číslem jedna hra Teamfight Tactics, kde si drží nejvyšší příčky na žebříčku ve třech různých regionech a v Brně bude opravdu obávaným soupeřem.

NecroRaisers TFT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.