Přejít k hlavnímu obsahu

Jonesy svolává lovce ze všech realit

5. 12. 2020 | 10:00 Fortnite
Před pár dni začala již pátá sezóna chapter 2 a Epic se s tím rozhodně nemaže. Připravili si pro nás nejen skvělou novou mechaniku v podobě přátelských NPC, ale i oživení mapy. Nesmíme ale zapomenout na příběh této populární hry. The Zero Point je nyní na povrchu a Jonesy musí za každou cenu zabránit hráčům, aby unikli ze "smyčky". Na pomoc si zavolal nespočet lovců z různých realit.
Kratos
Kratos

Nejnovějším členem Jonesyho skupiny se stal Kratos z populární hry God of War. Epic si dal záležet, aby se komunita o tomto skinu nedozvěděla a zabezpečili ho speciálním AES klíčem. Leakerům se teprve nedávno povedlo soubory odhalit a proto jeho objevení v shopu bylo velkým překvapením. Na sociálních sítích se zvedla vlna nevole od fanoušků populární hry God of War, ale hráči obou her tento skin s radostí přivítali a již dopoledne jsme mohli vidět lobby plná Kratosů.

Kratos

Leakeři na Twitteru se však ponořili do souborů a odhalili, že nás čeká i kolaborace Fortnite a Halo. Skin známého hlavního hrdiny jménem Master Chief můžeme očekávat v Item Shopu v řádů týdnů, pokud se v Epicu nerozhodnou ho nakonec nevydat. Objeví se společně s unikátním gliderem, krumpáčem, a k zakoupení bude i zajímavý emote. Přední streameři se shodují, že pokud kolaborace neskončí jen u God of War a Halo, můžeme v budoucnu v Item Shopu další známé postavy z populárních her. Jestli tomu tak bude, teprve uvidíme.

Halo
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite update