Přejít k hlavnímu obsahu

Jsme zpátky. Ve třetím kole 1. Tipsport COOL ligy se představí tři vítězové z úvodu soutěže

29. 3. 2021 | 20:14 Counter-Strike 2
Kvůli odloženému druhém kolu vznikla hned na úvod 1. Tipsport COOL ligy časová mezera, my jsme však zpátky a další zápasy vám přineseme už tohle úterý 30. března. Úterní hrací kola budou vždy o dvou BO3 zápasech, všichni účastníci se tak do akce nedostanou, ale i přesto se můžete těšit na pořádnou porci toho nejlepšího domácího CS:GO.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Entropiq vs. DEFEATERS
1.05 – Kurzy na výhru – 7.50
leckr  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika
MoriiSko  Česká republika

17:00

 Slovensko Rutk0
 Slovensko Abdel
 Česká republika Lueg
 Česká republika DOCKSTAR
 Česká republika shrubyy

Větší papírové rozdíly bychom v této sezóně mezi týmy hledali těžko. Entropiq jsou favoritem ligy a DEFEATERS patří mezi hlavní outsidery. Tuto kombinaci nejlépe popisují vypsané kurzy na Tipsportu, které jsou absolutními protipóly. Každý moc dobře ví, co očekávat, ale stále jsme ve světě CS:GO, kde se čas od času stane něco naprosto neočekávaného. A přesně to by se muselo udát i v tomhle případě. Entropiq do ligy vstoupili výhrou nad eSubou, zatímco DEFEATERS zabrali proti ECLOT příliš pozdě a v tabulce jsou po prvním kole na chvostu. Leckr a spol. se budou muset vyhnout podcenění, Rutk0 naopak musí své svěřence náležitě vyhecovat.

ECLOT vs. Dark Tigers
2.20 – Kurzy na výhru – 1.50
stinx  Česká republika
desty  Česká republika
Mix  Česká republika
Lastík  Česká republika
Majky  Česká republika

20:00

 Slovensko MAXX
 Slovensko zyored
 Slovensko ZEDc
 Slovensko system​​​​​
 Slovensko fino

Ve druhém případě nás ale čeká velká bitva. ECLOT a Dark Tigers byli před ligou pasováni do role týmů ze středu tabulky, kteří budou muset být schopní porazit někdo ze zvučnějšího kvarteta, aby mohli nakouknout do play-off. Jejich vzájemný souboj tak může leccos naznačit, jak na tom aktuálně jsou. Body za tuto výhru navíc mohou mít za několik týdnů cenu zlata. ECLOT i Dark Tigers se v prvním kole utkali s papírově nejslabšími týmy ligy, kde si shodně připsali výhru a v tabulce je najdeme na prvních dvou příčkách, což se jistojistě po tomhle měření sil změní. V obou případech prvního hracího dne jsme viděli mapy Dust 2 a Vertigo, takže bychom se vůbec nedivili, pokud bychom se i nyní podívali na stejné destinace. Kurzy favorizují tygry, budou to právě oni, kdo zvítězí?

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.