Přejít k hlavnímu obsahu

Jste na platformě Clubhouse a zajímá vás esport? Tak tu právě pro vás máme PLAYzone Esports Talks

25. 2. 2021 | 11:00 Všechny hry
„Mám skvělý projekt, ale kde na něj vzít peníze?“ Tento problém řeší nejedna herní organizace, proto se v dalším díle PLAYzone Esports Talks zaměříme na partnerství a sponzoring.
Clubhouse
Clubhouse
Zdroj: Clubhouse

Clubhouse je svou unikátností a aktuálně i prémiovostí jedním z největších trendů současnosti. Komunita na Clubhouse postupně roste, principy zůstávají. Stále je všechno o takzvaných "růmkách", nebylo místnostech, kde můžete pouze mluvit a poslouchat. Žádné čtení ani psaní na Clubhouse nenajdete. Jedinečný koncept uchvátil i nás, proto jsme se rozhodli přidat a uspořádat zajímavou diskuzi na námi blízké téma, ke kterému mohou následně přičichnout lidé, od kterých bychom to třeba ani nečekali. PR manažer naší agentury Martin Roháček už má za sebou pilotní díl, na který tento čtvrtek od 17:30 naváže druhým pokračováním.

Jak avizuje úvod článku, tak hlavním tématem bude sponzoring a partnerství, které jsou pro jakékoliv odvětví klíčové. O tom, co firmy a oceňují a jak hodnotí, zda je váš projekt úspěšný, budou s Martinem Roháčkem debatovat Zuzana Ulmanová ze společnosti DELL a Jiří Pacovský jako zástupce společnosti Logitech. Pokud máte iPhone a jste na platformě Clubhouse, připojit se k PLAYzone Esports Talks #2 můžete v této místnosti.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.