Přejít k hlavnímu obsahu

Kaktus Streamers Cup: V pondělním finále se budou hrát i Bulánci či Trackmania

5. 7. 2020 | 08:27 Všechny hry
Po třech exhibičních utkáních nás čeká velké finálové klání, v němž se utkají Shadye, Lelek, Dev1 a Blade. Celkově se bude bojovat hned v pěti disciplínách. Jaké hry se budou hrát a kdo se stane celkovým šampionem?
Kaktus Streamers Cup
Kaktus Streamers Cup

Trojice influencerů si vybojovala místo ve finále díky skvělým výkonům z showmatchů ve hrách CS:GO, Valorant a League of Legends. K Shadyemu, Lelkovi a Dev1mu se nakonec přidal Blade, kterého do finále poslali naši čtenáři formou divoké karty. Celé grandfinále se odehraje v pondělí 6. července od 18 hodin na Twitch kanálech jednotlivých streamerů. Celý Streamers Cup přináší mobilní operátor Kaktus a jeho simza100.

Každý z finalistů tentokrát půjde jen sám za sebe a postupně se bude hrát League of Legends, Bulánci, TrackmaniaAtomic Bomberman a Gartic.io. O zábavu tedy rozhodně nouze nebude a s napětím tak budeme moc sledovat, jak se komu povede v jednotlivých hrách. Do League of Legends výzvy půjde jako favorit Shadye, který do finále postoupil právě výkonem v této hře. Potvrdí svou sílu i v individuálních duelech? Na svých streamech také často Shadye závodí v F1 a také Trackmania by mu tedy mohla sedět. Možná se ale projeví kvality zkušeného řidiče Dev1ho nebo překvapí někdo úplně jiný. Klasiky jako Bomberman nebo Bulánci ale jednoznačného favorita rozhodně nemají a umělecká výzva formou hry Gartic.io jakbysmet a vítěz tedy bude prověřen po všech směrech.

Kdo vyhraje Kaktus Streamers Cup?

Dev1
0% (0 hlasů)
Shadye
17% (1 hlas)
Lelek
33% (2 hlasy)
Blade
50% (3 hlasy)
Celkem hlasů: 6
Kaktus FOD

Celý Kaktus Streamers Cup se nese v charitativním duchu, jelikož je cílem podpořit nadační fond Klokánek. Na Peněžní dary je možné zasílat na společný sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu zprávy značí cenu SMS a hodnotu vašeho daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč). Kaktus jako titulární partner věnoval fondu Klokánek úvodních 10 000 Kč a budeme rádi, když se následně zapojíte vy

Streamy:

Boje o pohár pro vítěze již brzy vyvrcholí, tak neváhejte podpořit svého favorita na jeho streamu. Dá se očekávat napínavá podívaná, kterou rozhodonou ty nejmenší detaily a o předvedené herní či umělecké schopnosti čtveřice influencerů rozhodně přijít nechcete!

Štítky: Kaktus