Přejít k hlavnímu obsahu

Kam až poroste Ninjova popularita?

26. 8. 2018 | 12:33 Fortnite
Kdo by neznal Ninju, patrně největší hvězdu streamovací platformy Twitch. Jeho streamy patří k nejsledovanějším na světě a už dávno přerostl roli pouhého streamera.
ninja
ninja

Kdo by neznal Ninju, patrně největší hvězdu streamovací platformy Twitch. Jeho streamy patří k nejsledovanějším na světě a už dávno přerostl roli pouhého streamera – stala se z něj star na úrovni zpěváků, či sportovců. I jeho popularita ale jednou musí dosáhnout svého stropu a ten moment už je dost možná tady.

Kdo je nejpopulárnější streamer současnosti? I když nejste jeho fanoušek, musíte uznat, že je jím bezpochyby Tyler "Ninja" Blevins. Hráč, který má nemalý podíl na obří popularitě Fortnite, byl už nějakou dobu velmi známý streamer, po vysíláním s rapperem Drakem se ale stal obří hvězdou, vedle které ostatní streameři vypadají jako začátečníci. O to více, když vše ještě znásobil streamem z eventu z Las Vegas.

Po tomto památném momentu Tyler pokračoval ve streamování s obřími úspěchy, jenže i přes všechnu snahu se mu nedařilo dosáhnout té největší popularity ze zhruba té doby, kdy streamoval se známým rapperem. To ale nic neznamenalo, konkurovat mu stále nikdo nemohl.

Průměrný počet diváků souběžně sledujících Ninjův stream

A to vlastně platí i nadále – i tak je ale zajímavé sledovat, že ani jeho statistiky nemůžou růst do nekonečna. Jako skvělý příklad může posloužit jeho stream z obřího festivalu Lollapalooza, na kterém byl Tyler obklopen skvělou atmosférou a spoustou celebrit, statistiky byly na jeho poměry pouze průměrné.

Maximální počet diváků souběžně sledujících Ninjův stream

Bylo by samozřejmě nefér Ninjovu popularitu soudit jen dle jeho streamu z hudebního festivalu z Chicaga, ten byl totiž, nutno uznat, co se kvality týče podprůměrný – kazil to především hluk z okolí, ale také to, že Tyler musel ze streamu často odbíhat.

Takto se Ninjovi dařilo během července

Můžeme se tedy podívat na statistiky z jeho ostatních sociálních sítí, během eventu byly spojovány se jmény velmi významnými nejen v hudební branži, jako je třeba Logic, All Time Low nebo The Weeknd. Logicky byste si tedy řekli, že Ninjova čísla porostou. Ale chyba lávky, jak ukázal portál Hookit, čísla se neměnila.

A tato čísla vykazovaly jeho sociální sítě během festivalu Lollapalooza

Nic z tohoto samozřejmě neznamená, že by Ninjova sláva umírala, nebo že bychom snad tvrdili, že již populární vůbec není. Spíše to vše dokazuje, že ani jeho čísla (především pak na jeho hlavním poli působnosti, Twitchi) nemůžou růst do nekonečna. A jestli chce, aby se ještě nezastavily, bude muset přijít s něčím speciálním. Jako jsou třeba streamy z velkých festivalů, či vlastní obří turnaje. 

 

Štítky: Ninja
miluju videohry a hlavně ligu legend