Přejít k hlavnímu obsahu

Kany z Kořenových vězňů: Postup dále je pro nás zadostiučiněním

19. 5. 2019 | 16:49 Hearthstone
Základní část Hearthstone FORTUNA COOL ligy je u konce, co na ní a blížící se LAN finále říkají samotní postupující? Přinášíme vám sérii rozhovorů se čtyřmi nejlepšími celky, jako první odpovídal na naše otázky kapitán Kořenových vězňů, Kany.
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Ahoj, Kany, hlavní část COOL ligy je dobojována a vy tak postupujete na finále v Praze. Jak se po postupu v týmu cítíte?

Ahoj, budu se opakovat, ale máme úplně stejné pocity jako po postupu z kvalifikace. Velká eufórie, nadšení a zároveň zadostiučinění za ty hodiny, které jsme přípravě věnovali.

Turnaj pro vás byl dramatický doslova do poslední hry, jak tým fungoval v takto vypjatých momentech?

Fungoval skvěle. Jsme skvělá parta a šli jsme si za svým. V rozhodujícím duelech hrála roli i mírná nervozita a bohužel se to odrazilo i na několika špatných rozhodnutích. Nakonec nám ale přálo i trocha štěstí a zvládli jsme to.

Do ligy jste šli s tím, že si spíš chcete zahrát, kdy se to zlomilo a začali jste přemýšlet o postupu?

Hned po prvním duelu proti týmu Rising. Tam jsme si uvědomili, že můžeme vítězit i proti takovým stálicím české scény a náš cíl si to hlavně užít se rázem změnil na postupové ambice.

V prvním kole vás čeká velmi silný tým Inside Games, budete se na ně speciálně připravovat?

Jednoznačně. V našich balíčcích budou techy, které iG nebudou předpokládat, a troufám si tvrdit, že to nakonec celý duel rozhodne. Naše příprava bude tvrdá a pro soupeře nekompromisní.

Kdybyste vyhráli, jak naložíte s výhrou? A kdo si vystaví pohár doma na poličce?

Koukneme na nabídku Fortuny a zkusíme peníze efektivně zhodnotit. Teď vážně. Asi bychom měli každý koupit nějaký pěkný dárek své přítelkyni za pevné nervy při prokecaných večerech na discordu. Veganfox teda své milované mamince. Místo pro pohár budeme řešit, teprve až ho vyhrajeme. 

Máš na závěr nějaký vzkaz pro fanoušky?

Děkujeme moc za podporu po celou dobu turnaje a budeme se za vás prát i v offline finále. Také bych byl moc rád, kdybyste nám přijeli fandit i do Prahy, protože jste pátým hráčem tohohle skvělé fungujícího týmu.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend