Přejít k hlavnímu obsahu

Karakin se hned po dni dočkal zlepšeného lootu

23. 1. 2020 | 14:59 PUBG: Battlegrounds
Trvalo to pouze jediný den od nasazení na live servery, než vývojáři zakročilo. Nedostatečný loot svazoval ruce hráčům na Karakinu, nejnovějším přírůstku mezi mapy, a nyní se jeho vybalancování zlepšuje. Díky dnešnímu hotfixu tak už nebudete muset střílet na dálku pouze o Red Dotu.
Karakin
Karakin

Všechny dnešní úpravy se týkají pouze mapy Karakin, kde byl zvýšen spawn rate u všeho, po čem hráči hlasitě volali. Až je s překvapením, že hotfix dorazil hned po dni. Těšit se tak můžete na větší počet 2x, 3x a 4x scopů, i více healů a boosterů v prostoru nad zemí. Totéž platí pro nárůst sniperek a DMR, u kterých byl upraven i spawn rate muzzle attachmentů. Méně naopak budete potkávat melee zbraně, Canted Sights a modifikované zásobníky. Co už pak nepotkáte vůbec, to je upilovaná brokovnice, neboli Sawed-off. Jste s úpravami spokojeni?

Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.