Přejít k hlavnímu obsahu

Katowice Major jde do druhé fáze. Vsaďte si na první hrací den nebo rovnou na šampiona!

20. 2. 2019 | 09:30 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek
Fortuna 700 Kč bonus

New Challengers část IEM Katowice Majoru nám vyfiltrovala první zrna od plev a ve hře o nejprestižnější titul zůstává 16 týmů. Do začátku prvního zápasu úvodního hracího dne takzvané New Legends fáze máte šanci si vsadit na celkové šampiona, a není překvapením, že stále největším favoritem je světová jednička, dánský kolos na Astralis, na který Fortuna vypsala kurz 1.9. Možná až překvapivě vysoko je na hodnotě 5 kurz na Team Liquid, který je na posledním turnaji před Majorem dokázal ve finále porazit.

Vyberete si z největších favoritů, následujícího tria konkurentů nebo zkusíte zariskovat spíše na outsidery?

Fortuna IEM Katowice

Středeční hrací den nám nabídne celkem 16 bo1 zápasů a příležitosti jsou vypsány právě na úvodní kolo, které odstartují dva vyrovnané duely. Těch i přes nasazovací systém najdeme vskutku hodně, přece jenom, v zápase na jednu vítěznou mapu leckdo dokáže překvapit. Pokud máte raději jistoty nebo byste chtěli vyzkoušet handicap, ideální příležitostí je duel Astralis proti compLexity, který v minulosti dopadl na loňském Majoru výpraskem 16:4 a před měsícem na iBUYPOWER Masters dokonce 16:3.

Podobně favorizovaný by mohl být i Team Liquid, ale věříme, že si v nabídce najde každý to své.

Fortuna IEM Katowice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.