Přejít k hlavnímu obsahu

Kde najdete XP mince pro 4. týden?

18. 9. 2020 | 21:56 Fortnite
Včerejším dnem bylo jako obvykle vydáno sedm nových výzev. Spolu s nimi se ve hře objevily i nové mince, které můžete sbírat buď do punch karty, nebo pro XP.
mince
mince

Minulý týden byla do hry přidána úplně první zlatá mince této sezóny. Tento týden jí můžeme sebrat opět spolu s fialovými, modrými a zelenými mincemi. Na fialové mince si dejte pozor. Když k nim přijdete blíže, roztříští se na několik kusů, které pak musíte v určitém časovém limitu sebrat. Pokud ale patříte mezi pravidelné sběrače mincí, tak toto už jistě dávno víte. Najít všechny mince bez pomoci by byl ale jistě oříšek, proto jsme vám je označili na mapě níže:

mapa

Zlatou minci najdete v novější lokaci s názvem Stark Industries. Nachází se v nejvyšší budově, která stojí na západní straně, konkrétně ve třetím patře. Abyste ji mohli vidět, budete muset rozbít výtahovou šachtu. Modré mince jsou jako vždy ukryty v různých předmětech. Tentokrát se nachází v krabici, regálu na kempování a ve stojánku s rostlinami. Zelené pouze poletují nad zemí. Budeme vám držet palce v jejich hledání a příští týden se vám ozveme s jejich novými lokacemi.