Přejít k hlavnímu obsahu

Kde najdete XP mince pro 7. týden?

9. 10. 2020 | 22:03 Fortnite
Máme za sebou další týden čtvrté sezóny druhé kapitoly, takže byly do hry přidány nové výzvy, ale i nové mince. V dnešním článku vám upřesníme jejich lokace.
uvodka
uvodka

Sbírat mince je důležité, zvlášť pokud chcete postoupit ve vašem Battle Passu a získat odměny. NA výběr máte ze zlatých, fialových, modrých a zelených mincí. Každá z nich dává jiný počet zkušenostních bodů, což je jeden z důvodů, proč byste neměli vynechat žádnou a obzvlášť ne zlatou. Ta se tento týden nachází ve sklepení největšího domu v Doom’s Domain.

mapa

Na fialové mince si dejte jako vždy pozor, jelikož jakmile se k nim přiblížíte, roztříští se na několik kusů a vy je v omezeném čase musíte stihnout sesbírat, jinak zmizí, a vy zůstanete bez zkušenostních bodů. Modré mince jsou jako obvykle schovány v různých předmětech, které musíte rozbít. Tentokrát se jedná o truhlu, skřítka a chladící box. Zelené mince si budou lehce poletovat nad zemí. Na mapě výše se můžete podívat na jejich jednotlivé lokace. Držíme vám palce s jejich hledáním a příští týden se vám ozveme s novými lokacemi mincí.