Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude dalším hrdinou?

30. 10. 2018 | 20:00 Overwatch
Na světě není hrdinů nikdy dost a Overwatch dostává do hry jednoho asi tak každé tři měsíce. Hrdina 27 je tu a je načase začít spekulovat o hrdinovi 28. Blíží se konec období dalších tří měsíců a zdá se, že nový Overwatch hrdina bude oznámen na letošním Blizzconu. V tuto chvíli se může stát cokoliv. Koneckonců nyní máme ve hře křečka.
Wrecking Ball
Wrecking Ball

Poslední hrdina, Wrecking Ball, vstoupil do hry 24. července. Wrecking Ball (v překladu Demoliční Koule), také známý jako Hammond, je hrdina, jehož hráči Overwatche očekávali, exemplář, který kdysi žil na měsíci spolu s Winstonem. Fanoušci však netušili, že Hammond není opice. Je to křeček. Byla to opravdu nečekaná změna a fanoušci byli překvapení. 

Existuje několik možností, s nimiž si Blizzard pohrával, a jakákoliv z nich by mohla vést k novému hrdinovi. Tohle je výběr několika tipů ze serveru DotEsports.com.

Queen of Junkertown

Uhni, Doomfiste. Přichází nová fanoušky nejoblíbenější Overwatch postava. Původně byla jenom hlas bez těla, který mluvil přes interkom v mapě Junkertown, ale Blizzard nedávno její hlas z této mapy vymazal. 

Nesnáší roboty s umělou inteligencí, což bylo prokázáno lore nápovědami na mapě. Někteří fanoušci si myslí, že Junkertown Queen je hrdinka, s níž podle nejnovějších stop Blizzard popichuje své fanoušky. Existuje několik plakátů, které ukazují na Junkertown, jeden z nich je silueta Queen a další ukazuje mech bojovníka nazývaného demoliční koule. Druhým teaserem byla koule demolující město, což přidalo na spekulacích, že je nějak spojená s vodítky, které vedou k hrdince. Existuje možnost, že Hammond a Junkertown Queen jsou partneři? Spolupracují? Nebo se jen jedná o falešnou stopu?  

Maximilien

Maximilien je omnic, který nosí oblek a (podle všeho) falešné vlasy. Je také velkým vůdcem Talonu, jenž řídí skupinu po boku Overwatch záporáků, jako jsou Reaper, Moira a Doomfist. Poprvé jsme tohoto strašidelného omnica viděli v Doomfist komiksu, Masquerade. V Talonu je to velké zvíře a má malou zmínku i v Overwatch události „Retribution“ – byl jedním ze členů Talonu, kteří převzali moc, když Reyes (tehdy ještě ne známý jako Reaper) zabil vůdce Talonu, Antonia. 

Emre Sarioglu

Blizzard zmínil Overwatch vojína první třídy jménem Emre Sarioglu v jednom z teaserů, které vedly k zveřejnění Brigitte. Sarioglu byl součástí útočného týmu nasazeného v Turecku během Operace: White Dome, mise, během níž byl Torbjörn vážně zraněn. Fanoušci Overwatche si byli jistí, že Sarioglu bude další hrdina. Proč ho také zmiňovat, kdyby tomu tak nebylo? No, stále nevíme. Blizzard Sarioglu od té doby totiž nezmínil. 

Liao

Liao je záhada Overwatch univerza. Byl zakládající člen organizace, stejně jako Jack Morrison (Soldier: 76), Ana Amari, Reinhardt Wilhelm, Gabriel Reyes (Reaper) a Torbjörn Lindholm. Fanoušci věřili, že by mohl být na jednom obrázku, to však Blizzard vyvrátil a jeho identitu dosud tají.   

Toto byl výčet nejlepších tipů od DotEsports.com. Stále se však jedná pouze o domněnky. Nový hrdina může být představen na Blizzconu 2018, který se koná již 2. a 3. listopadu v kalifornském Anaheim Convention Center, a třeba nás  ještě všechny překvapí.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.