Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo postoupil do finále CZ-SK League?

15. 6. 2018 | 01:31 Dota 2
CZ-SK Dota 2 League: Samsung Season 1 má za sebou první část, tu odehrávající se online. Kdo si nakonec vybojoval místo na LAN finále?Tento víkend čekal na fanoušky jedné ze dvou nejpopulárnějších MOBA her světa, Dota 2, naprostý vrchol online části CZ-SK Dota 2 League: Samsung Season 1. Nyní už na ně čeká jen LAN finále v praze – právě o jeho účastnících se v sobotu a neděli rozhodovalo. Do Prahy se na konci června podívají ti opravdu nejlepší, ostatně systémem kvalifikace by ani nikdo jiný projít nemohl.
Výchozí obrázek

CZ-SK Dota 2 League: Samsung Season 1 má za sebou první část, tu odehrávající se online. Kdo si nakonec vybojoval místo na LAN finále?

Tento víkend čekal na fanoušky jedné ze dvou nejpopulárnějších MOBA her světa, Dota 2, naprostý vrchol online části CZ-SK Dota 2 League: Samsung Season 1. Nyní už na ně čeká jen LAN finále v praze – právě o jeho účastnících se v sobotu a neděli rozhodovalo. Do Prahy se na konci června podívají ti opravdu nejlepší, ostatně systémem kvalifikace by ani nikdo jiný projít nemohl.

Systém play-off byl opravdu zajímavý – postoupila do něj patnáctka nejlepších týmů ze skupin (naprosto nejlepší si zajistil rovnou jízdenky do Prahy) a dva celky z online kvalifikací. Třicátého června budete moci v hlavním městě držet palce celku Game-Life Balance. Právě tito borci se na LAN finále dostali bez nutnosti hrát v play-off. V něm si své místo vyhráli eEriness, E-Blue a celek Hippomaniacs (celý bracket naleznete zde). Takže, fanoušci Doty, 30.6 povinně v Praze! Bude na co koukat.

Prizemoney:

  • 1. místo: 35 000 Kč + 50 % z crowdfundingu
  • 2. místo: 21 000 Kč + 30 % z crowdfundingu
  • 3. místo: 14 000 Kč + 20 % z crowdfundingu
miluju videohry a hlavně ligu legend