Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo vyhrál build battle mezi Portym a Pedrem + VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE

28. 4. 2020 | 21:19 Všechny hry
Instagramové hlasování je u konce, koho jste nakonec zvolili jakožto vítěze stavební bitvy v Minecraft RTX mezi Pedrem a Portym? A kdo z vás vyhrává nadupané grafické karty od GIGABYTE?
Minecraft RTX
Minecraft RTX

Nová verze Minecraftu, která má díky využití moderních technologií grafických karet s čipem RTX silně vylepšenou grafiku, je právě díky svému vylepšenému vzhledu skvělou platformou pro monumentální stavby. O postavení jedné takové se snažili také známí YouTubeři Pedro a Porty, kteří nestavěli jen tak pro zábavu. Vše bylo součástí jejich zajímavého vzájemného build battle s jednoduchými pravidly –⁠ Pedro i Porty nejprve postavili své výtvory a my fanoušci jsme pak rozhodovali o tom, který z nich je povedenější. To zajímavé je ale ještě trochu někde jinde, navzdory tomu, že soutěžili oni dva, totiž ceny čekaly na nás, konkrétně na tři náhodně vybrané hlasující fanoušky.

Pedrův výherní výtvor

O tom všem jsme vás už ale informovali ZDE, nyní je tedy čas odhalit, jak celá soutěž dopadla. Co se týče stavební části, z ní se nakonec mohl radovat Pedro, kterého jste zvolili vítězem. Gratulujeme! Ale co ty výhry? Ani na ty se nezapomnělo, po sečtení hlasů následovalo losování, na jehož konci odešli o grafickou kartu bohatší hned tři v soutěži hlasující uživatelé Instagramu, jejichž přezdívky najdete na grafice níže. My srdečně blahopřejeme i jim a samozřejmě doufáme, že nový přírůstek do svého herního setupu využijí také k hraní Minecraft RTX.

Vítězové soutěže
miluju videohry a hlavně ligu legend