Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy se dočkáme konce sezóny?

13. 8. 2020 | 12:46 Fortnite
Třetí sezóna se kvapem blíží ke konci. V dnešním článku se dočtete všechny zatím dostupné informace o tom, jak to s ní vypadá.
end date
end date

Sezóna byla spuštěna 17. června poté, co byla z několika důvodů zpožděna. To není u Epicu nic neobvyklého, byl zpožděn dokonce i event konce druhé sezóny, a to z politických důvodů. Trailer na aktuální sezónu dokonce hráče navnadil kvůli plánovanému přidání aut, které se ale bohužel konalo až po několika týdnech. Auta nakonec byla přidána minulý týden v aktualizaci v13.40. Objevily se i nové možnosti spojené s tankováním aut na čerpacích stanicích roztroušených po mapě, nebo s nalezením kanystrů paliva. V současné době není nahlášen žádný problém s funkčností aut, nicméně způsob tankování, kdy auto palivem pouze poléváte, je poněkud zvláštní.  

auta

A kdy se tedy dočkáme konce sezóny? 

V předchozích sezónách docházelo k značným zpožděním, nicméně v té současné by tomu tak být nemělo. Konec je naplánován na 26. srpna. Datamineři však prozradili, že sezóna prodloužena nebude, a že by měla skončit až 27. srpna. Takže si nejspíš jako vždy budeme muset počkat na poslední týden v měsíci, kdy budeme mít více informací. O všem vás postupně budeme informovat.