Přejít k hlavnímu obsahu

Kinguin se spojuje s HLTV, nabídne bootcamp pro největší skokany v HLTV Rankingu

2. 7. 2019 | 09:36 Counter-Strike 2
Společnost Kinguin spojuje síly s HLTV.org, aby nabídla příležitost rozvíjet se vycházejícím týmům ve svém tréninkovém esport centru.
Výchozí obrázek

Zatímco u nás si mohou týmy zorganizovat bootcamp například v LAN Párty hotelu, v našich severních sousedů jsou o velký skok dále. Ve Varšavě totiž společnost Kinguin provozuje unikátní Esports Performance Center. A díky partnerství s HLTV.org nabídne možnost vycházejícím týmům z celého světa vybojovat si týdenní plně proplacený bootcamp.

Kinguin Esports Performace Center

Každý měsíc totiž jeden tým, který se dokáže vyhoupnout ze spodních příček HLTV žebříčku až do TOP30, získá možnost bootcampu v Polsku pro celý tým. Týmy získají proplacenou cestu z celého světa, ale co je hlavní, tak také špičkové ubytování, přístup k plně vybavené tréninkové místnosti, jídlo od profesionálního kuchaře nebo například masáž. 

V tréninkovém centru o rozloze téměř 2000 m2, které je schopno pojmout až 26 hráčů, bude hráčům k dispozici také posilovna, chill out zóna nebo konferenční místnost. Týmy zároveň mohou využít služeb fyzioterapeuta nebo sportovního psychologa.

Naše partnerství s HLTV stojí na společném přesvědčení, že rozvíjejícím týmům by měla být poskytnuta možnost využít profesionální vybavení a zdroje, které jim poskytnou naplno se rozvinout. Nemůžeme se dočkat, až u nás přivítáme tyto hráče a poskytneme jim podporu, aby mohli naplno využít svůj potenciál.

Prvním týmem, který získal možnost bootcampu v Esports Performance Centru, se stal švédský tým Ancient, který se během měsíce června dokázal vyhoupnout v HLTV světovém žebříčku z 50. až na 21. místo.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.