Přejít k hlavnímu obsahu

Kopec srandy nachází před LAN finále FORTUNA COOL ligy zázemí, Zero a spol. míří do Inside Games

5. 9. 2019 | 18:13 Counter-Strike 2
Takřka na den přesně uplynuly dva roky od momentu, kdy Inside Games naposledy ve svých řadách měli CS:GO sekci. To se tímto týdnem mění, pod křídla organizace totiž míří tým dosud známý jako Kopec srandy.
Inside Games
Inside Games

Kopec srandy je jeden z nejmladších týmů na domácí scéně, složil se totiž dohromady až pro letní sezónu FORTUNA COOL ligy. Hlavní tváří je navrátilec na scénu, Patrik 'Zero' Žúdel, a neméně důležitým článkem je i několikanásobným mistr ČR, jeho krajan Richard 'queztone' Strnátko. U samotného zrodu sestavy stál také Zdeněk 'daxen' Dušek, který si s sebou přivedl bývalého spoluhráče Marka 'kinzo' Bílka. Posledním do party byl původně DEV7L, kterého však po návratu z dovolené nahradil bývalý hráč eXtatus, Jan 'hones' Urválek.

Tato pětice si minulý týden zajistila postup na LAN finále zmíněné FORTUNA COOL ligy, která je pro ni naprosto klíčová v rámci případného postupu na listopadové Vodafone Mistrovství České republiky. Ještě před pražským vyvrcholením oblíbené domácí ligy však Kopec srandy nachází zázemí. Zero a spol. budou od nynějška hájit barvy Inside Games, kteří Counter-Strike nepodporovali od odchodu Tomkeejse dlouhé dva roky.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.