Přejít k hlavnímu obsahu

Kromě es3taga se i Snappi v Heroic přesouvá na lavičku

5. 4. 2020 | 20:56 Counter-Strike 2
V Heroic v posledním měsíci panovala nejistota a zmatky. Dnes ale přišla změna, kdy na lavičku míří es3tag a Snappi. Náhrady budou oznámeny během příštího týdne a obě by měly tuto organizaci vrátit zpět na cestu k lepším dnům.
es3tag
es3tag

Dánská organizace Heroic dnes oznámila dvě změny v sestavě, při kterých se Patrick "es3tag" Hansen oficiálně přesouvá na lavičku. Důvodem je už dříve oznámený odchod es3taga do Astralis, kde bude od 1. července rotovat jako šestý hráč. Heroic měli celou sekci nejdříve prodat do FunPlus Phoenix, za něž dokonce Dánové nastoupili do FLASHPOINT ligy. Po vykoupení es3taga ale z přestupu sešlo, protože FPX nechtěli nekompletní sestavu. Dnes tak Heroic oficiálně oznámili es3tagův bench, ačkoliv mu smlouva běží do konce června.

Společně s ním opouští organizaci také Marco "Snappi" Pfeiffer, který se historicky podruhé připojil k Heroic v září minulého roku, kdy nahradil Adama "friberg" Friberga. Po odchodu Benjamina "blameF" Bremerse převzal roli in-game leadera, té se ale nedávno vzdal a přenechal ji Casperu "cadiaN" Møllerovi. I jemu nyní měsíce od přestupu jinam bude dobíhat smlouva, nicméně náhrady za tuto dvojici budou oznámeny už příští týden.

Smluvně je aktuální sestava Heroic následující:

 Dánsko Martin "stavn" Lund
 Dánsko Johannes "b0RUP" Borup
 Dánsko Casper "cadiaN" Møller

 Dánsko Frederik "LOMME" Nielsen – trenér

Zdroj: heroic.gg
Štítky: Heroic