Přejít k hlavnímu obsahu

PCS Season 1: PiXeL1K postupuje do finále ze 3. místa, LukeeV bohužel končí o jediný bod

14. 6. 2020 | 22:07 PUBG: Battlegrounds
9. června se opět roztočí kolotoč jménem PUBG Continental Series, tedy co se týče evropského regionu. Místenku pro první hlavní sezónu si díky Charity Showdownu vybojoval PiXeL1K, ten ale nebude jediným českým reprezentantem v této soutěži.
PUBG Continental Series
PUBG Continental Series

PCS Charity Showdown nabízel v minulých týdnech 100 tisíc dolarů, hlavní část Continental Series ale měla teprve přijít. My již v tuto chvíli známe termín startu Season 1 a je jisté, že budeme mít opět komu fandit! Jako první si slot mezi nejlepšími týmy Evropy vybojoval Miloslav 'PiXeL1K' Feik, který hájí barvy severského týmu Tempus a charitativní klání pro něj dopadlo 8. místem. To kromě zisku 3200 dolarů znamená právě i místenku v první sezóně, kde tuto finanční odměnu minimálně zdvojnásobí. Entropiq kvůli 14. místu propadli do finální části kvalifikace Season 1, kde v těchto dnech bojovali o udržení se mezi nejlepšími týmy našeho kontinentu.

Kvalifikace regionu EU West byla tradičně velice neúprosná, skrze tohle síto se ale dokázal probojoval český tým UniKrieg, tedy smíšenina Universe a Vikingekrig. Closed Qualifier čekal také na FreeKilla v barvách 22 Esports a také LukeeVa ve službách sniip teamu. A tohle osazenstvo v boji o pět slotů doplnili právě Entropiq. Tenhle kompletní výpis také všehovšudy znamená, že právě Češi měli ve finále kvalifikace nejvíce reprezentantů!

PUBG Continental Series

Vysoký počet zástupců doplnily také výkony, protože jsme nebyli do počtu, ba přesně naopak. FreeKillovi se sice tolik nevedlo, všichni ostatní ale byli mezi 16 týmy vysoko. Entropiq svoji pozici v poslední hře nezúročili a skončili na 14. místě, kvůli kterému jim nakonec postup utekl o pouhé 3 body. LukeeVův sniip team sice získal jen 2 body, ale v konkurenci to nakonec stačilo. Nejvíce smutnit totiž musejí hráči UniKrieg, protože ti se sice zaskvěli 3. místem a 6 killy v poslední hře, na sniip už to ale nedotáhli. Nutno však dodat, že LukeeVova smečka postoupila zaslouženě, protože jako jediná dokázala ve druhém hracím dni uzmout dvě kuřata k večeři.

Hrací dny jsou rozděleny takto, startuje se vždy v 18:00:

  • 15. května: A+B (sniip)
  • 16. května: A+C (sniip, Tempus)
  • 17. května: B+C (Tempus)
  • 22. května: A+B (sniip)
  • 23. května: A+C (sniip, Tempus)
  • 24. května: B+C (Tempus)
PUBG Continental Series
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.