Přejít k hlavnímu obsahu

Last Call: MČR 2018 v CS:GO zná své složení

21. 10. 2018 | 12:58 Counter-Strike 2
Desátá hodina dopolední odbyla a Last Call startuje. Osm týmů a dva sloty na MČR 2018 v CS:GO okoření svými poznatky náš expertní týmy, tak si nenech utéct parádní den plný zápasů v tradičním esportovém titulu.
MČR 2018 – Last Call
MČR 2018 – Last Call

Zapeklitý závěr sezóny s novým kvalifikačním systémem je takřka u konce, určit nám zbývá poslední tři kvalifikované týmy. Dva z nich poznáme tuto neděli, kdy se na Last Callu popere osmička týmů o dva přímé sloty na MČR v Brně. Jednotlivé aktéry jsme si představili v preview a ačkoliv se již sedm týmů kvalifikovalo, i složení Last Callu slibuje parádní podívanou předních domácích týmů. Největšími favority jsou Dark Tigers, kteří však po předchozích nezdarech mohou být pod tlakem, a také ROG.eXtatus, tedy tým, který nehraje v nejlepší formě, ale nyní se bude muset vyzdvihnout, jinak mu vrchol sezóny uteče. Startovní čára je pro všechny stejná, tak věříme, že se o postup všichni náležitě porvou! Startujeme v 10:00 na našem Twitchi.

UPDATE: Postupem do finále ROG.eXtatus z Winners Bracketu a FerrariPeek z Losers Bracketu si tyto dva týmy získaly místenku na MČR 2018 v CS:GO. Vzhledem k tomu, že nyní na LAN finále 1. FORTUNA COOL ligy zamíří všechny týmy s jistým slotem na MČR, desátý slot propadá nejlepšímu týmu na body, tedy eEriness E-BLUE. Tím pádem má tedy vrchol letošní CS:GO sezóny u nás kompletní složení deseti týmů.

MČR 2018
Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.