Přejít k hlavnímu obsahu

Launch turnaj byl pouze první vlaštovkou, s podporou turnajů pokračujeme i o tomhle úterý

25. 2. 2020 | 12:03 Legends of Runeterra
Náš úvodní turnaj v nové karetní hře Legends of Runeterra přilákal kompletní pavouk o 128 hráčích, historicky prvním vítězem se stal xyze před Horacziem. Tento zájem samozřejmě nemůžeme přehlížet, a proto si ještě v únoru pro hráče připravíme dva další turnaje, první s klasickým označením Nightcup.
PLAYzone Legends of Runeterra
PLAYzone Legends of Runeterra

Nový esportový titul znamená stejnou startovní čáru pro všechny ambiciózní i volnočasové hráče. Jak už to bývá, zřejmě postupně objevíme úplně nové hvězdy. Jednou z nich může být právě šampion našeho Launch turnaje, který ve finále přemohl dlouholetého komentátora a hráče Hearthstone. Legends of Runeterra nabízí spoustu nových možností a postupně si získává čím dál větší základnu, která věří v jeho velký úspěch.

Hracím dnem jsme se pro počáteční podporu rozhodli určit úterý, nicméně to se podle ohlasů může v budoucnu změnit. Hranost následujících turnajů může do velké míry ovlivnit směr, kam se budeme ubírat. Pokud tedy holdujete karetnímu titulu z prostředí lolkovské Runeterry, neváhejte si udělat čas v úterý večer a od 18:00 se zapojit do našeho vůbec prvního Nightcupu. Hrát se bude BO3 Single Elimination pavouk.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.