Přejít k hlavnímu obsahu

Lauty si odbyl premiéru za Fnatic

18. 3. 2018 | 13:29 Rocket League
Rocket League sekce legendárního týmu Fnatic hlásí novou posilu do svých řad! Novým hráčem týmu navíc není nikdo jiný, než vycházející česká hvězdička Rocket League scény, Lauty!
Fnatic Lauty
Fnatic Lauty

Rocket League sekce legendárního týmu Fnatic hlásí novou posilu do svých řad! Novým hráčem týmu navíc není nikdo jiný, než vycházející česká hvězdička Rocket League scény, Lauty!

UPDATE: Lauty se konečně dočkal a v sobotu si odbyl svou premiéru za tým fnatic! Nastoupil v zápase proti UNILAD Speed a hrál hlavní roli ve vítězství svého týmu. Fnatic zvítězli 3-1 a Lauty u všech třech výher získal ocenění MVP. Gratulujeme Lautymu a doufáme, že se mu bude i nadále dařit. 

Talentovanému Rocket League hráči Petru "Lauty" Lauterkraucovi se konečně povedlo to, o čem sní snad každý gamer. Lauty se totiž přidává do řad legendární organizace Fnatic, kde bude hájit barvy jejich Rocket League sekce.

Tento talentovaný 18 letý hráč se do paměti fanoušků zapsal hlavně svým působením v úspěšné RL sekci týmu eXtatus, štěstí zkoušel také v Evropě, kde si naposledy zahrál ESL Benelux League v řadách týmu Inspiration. Teď si ale užije pozici v týmu světového formátu, navíc jako teprve 3. Čech v historii organizace Fnatic.

„Rocket League hraju už dva roky a teď jsem dosáhl toho, čeho jsem chtěl dosáhnout od doby, co jsem objevil e-sport, a to připojit se k jedné z největších organizací světa. Momentálně jsem na dovolené ve Vegas, ale jakmile se vrátím, tak budu věnovat svůj čas Rocket League, abych Fnatic nezklamal.“ 

Lauty zatím bude působit v legendárním týmu jako náhradník, je však jasné, že jej v barvách Fnatic uvidíme víc než dost. Zahraje si tak například v čtvrté sezóně nějvětší světové Rocket League ligy, Rocket League Championship Series, nebo v 3. sezóně prestížní Gfinity Elite Series. Obě ligy začínají už v březnu a v obou si Fnatic změří síly s nejlepšími týmy světa. Kromě toho se Lauty bude stále objevovat na domácí scéně, kde bude hájit barvy týmu Dark Tigers.

Rocket League sekce týmu Fnatic se bude objevovat v této sestavě:

{#Dánsko} Nicolai "Snaski" Andersen
{#Dánsko} Nicolai "Maestro" Bang
{#Německo} Aleksander "Sikii" Karelin
{#Česká Republika} Petr "Lauty" Lauterkrauc (náhradník)

Věříte, že si česká hvězdička vybojuje místo mezi světovou špičkou?

Zdroj: Fnatic.com
Štítky: fnatic
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.