Přejít k hlavnímu obsahu

LCS má před sebou čtvrtý týden

16. 2. 2019 | 10:50 League of Legends
Je tu další týden americké ligy LCS, ve které zatím dominuje Team Liquid, ale jinak každý poráží každého. Dočkáme se tentokrát nějakého výrazného rozdělení tabulky?
LCS 2019
LCS 2019

První hrací den začne ve chvíli, kdy by měla končit evropská LEC, tedy po jedenácté večer. V neděli už jsou časy pro česko-slovenské fanoušky o dost přívětivější, jelikož se začíná ve 21:00 a poslední zápas začíná v první hodině pondělní noci. Všechny zápasy se hrají stylem bo1, ve kterém se může stát naprosto cokoliv, ale asi všichni očekávají další 2-0 týden pro hvězdami nabitý Team Liquid. Doublelifta a spol. tento týden sice čekají soupeři s několika zvučnými jmény. Těch se ale bát nemusí, jelikož jak TSM, tak Golden Guardians zatím obývají spodní místa tabulky. 

NA LCS 2019

Jestli se někde během čtvrtého hracího týdne nabízí sázka na outsidera, je to rozhodně v zápase CLG s Golden Guardians. I když tým Counter Logic Gaming vypadal první týden naprosto otřesně, ve druhých dvou svůj výkon značně vylepšil a definitivně patří mezi celky s reálnou šancí na play-off. Jejich nedělními soupeři jsou ale Golden Guardians, kteří v posledních dvou zápasech ukázali značně vylepšené výkony. Tým má navíc velmi kvalitní hráče a před začátkem splitu byl považován za jednoho z favoritů celé LCS.

Fortuna bonus 700 Kč
Zdroj: @lolesports
Štítky: Fortuna, lcs, NA LCS