Přejít k hlavnímu obsahu

LCS Preview: Severoamerická liga přechází do druhé poloviny

22. 2. 2019 | 23:00 League of Legends
S pátým týdnem přichází přechod do druhé půlky jarního splitu. Team Liquid už nechce další porážku, Team SoloMid chce zopakovat zlepšené výkony a ostatní týmy dostat do hry jakýkoliv systém.
LCS 2019 Team SoloMid
LCS 2019 Team SoloMid

NA LCS

 TeamSkóre
1Team Liquidlogo std.pngTeam Liquid7 - 1
2Cloud9logo std.pngCloud96 - 2
3FlyQuestlogo std.pngFlyQuest5 - 3
4Counter Logic Gaminglogo std.pngCounter Logic Gaming4 - 4
5Echo Foxlogo std.pngEcho Fox4 - 4
6Team SoloMidlogo std.pngTeam SoloMid4 - 4
7100 Thieveslogo std.png100 Thieves3 - 5
8Golden Guardianslogo std.pngGolden Guardians3 - 5
9Clutch Gaminglogo std.pngClutch Gaming2 - 6
10OpTic Gaminglogo std.pngOpTic Gaming2 - 6

Minulý týden skvěle vyšel jak již zmíněnému TSM, tak i Cloud9, Echo Fox nebo překvapivě FlyQuest, kterému se povedlo triumfovat nad 100 Thieves a Clutch Gaming. Tento týden si to právě TSM s FlyQuest rozdá, ale to až v neděli. V sobotu totiž čeká FlyQuest další těžký soupeř, a to sice Cloud9, který zaostává jen jednu výhru za vedoucím Team Liquid. V Americe teď vládne velký chaos a jeden týden se tak týmy odsuzují a v tom dalším se zase vynášejí do nebes. 

Fortuna 700 Kč Bonus

Co dokazovat mají třeba týmy Golden Guardians, Clutch nebo OpTic. Tyto tři týmy mají velkou šanci odčinit svá předchozí klopýtnutí hlavně protože nehrají proti jediným dvěma týmům v lize, které hrají stabilně dobře (Cloud9 a Team Liquid). V sobotu v noci se dočkáme i dlouhodobého derby mezi TSM a CLG. Vzhledem ke zlepšeným výkonům z minulého týdne je sice favoritem Team SoloMid, ale CLG se rozhodně nevzdá lacino. Konec konců, oba týmy jsou aktuálně se skóre 4 - 4 na děleném čtvrtém místě tabulky. 

Fortuna 700 Kč Esport
Štítky: lcs