Přejít k hlavnímu obsahu

LEC: G2 uhájilo první příčku, Neon si odnesl výhru

21. 7. 2019 | 00:02 League of Legends
Pátý týden evropské LEC přinesl obrovské změny v sestavách a my se tak můžeme kochat hned třemi domácími hráči v nejvyšší evropské lize. Mimo Patrika a Humanoida se tentokrát představí i Neon!
Neon LEC 2019
Neon LEC 2019

UPDATE #3: Ve druhém hracím dni bodoval pouze Neon, který s Misfits porazil rozjetý celek Rogue. V nemastných výkonech pokračoval Patrikův Origen, který má i po pátém týdnu neutrální skóre, kvůli prohře s Team Vitality. Budíček dnes zazvonil Humanoidovi, který v souboji s Capsem a G2 tentokrát nezazářil a jeho Splyce poměrně jednoznačně podlehl v boji o první příčku.

UPDATE #2: Fnatic dnes znovu prohrál, tentokrát proti Rogue, který minulý týden porazil i Origen. Zdá se tedy, že se rýsuje další tým v play-off. Patrik s Origen dnes porazil v důležitém utkání SK Gaming a nejlepším hráčem utkání byl jednoznačně midlaner Nukeduck, který za Corkiho získal neoficiální pentakill.

UPDATE #1: Neon v Misfits sice výhru nezískal, ale zadělal na obrovské kontroverzi. V zápase proti Splyce totiž rozhodcovský tým rozhodl o tom, že právě Neon omylem prodal svůj předmět Essence . Pro View však prokázalo, že chyba nebyla na hráčově straně a hra se tak měla opakovat, nebo měl být bug opraven. V zápase opět zazářil Humanoid, tentokrát na Akali, a se skóre 10/0/6 si zasloužil další MVP ocenění.

Je to tu, Slovensko má znovu zástupce v nejvyšší evropské League of Legends lize. Neon dostává šanci na úkor Hans Samy a pokusí se dostat Misfits zpět do boje o play-off a potenciálně také o Worlds. Hned v prvním zápase se utká se svým bývalým spoluhráčem Humanoidem, se kterým vyhrál v roce 2016 MČR v týmu Fraternitas. Origen, v jehož dresu působí Patrik, tento týden čekají dva zápasy, a to proti SK Gaming a Team Vitality. I když je ještě stále dost času, proti těmto týmům by měl Origen vyhrávat, aby si značně usnadnil cestu do play-off.

LEC 2019 Summer

#TýmSkóre
1G2 Esportslogo std.pngG2 Esports9 - 1
2Fnaticlogo std.pngFnatic8 - 2
3Splycelogo std.pngSplyce7 - 3
4FC Schalke 04 Esportslogo std.pngFC Schalke 046 - 4
5Origenlogo std.pngOrigen5 - 5
6Rogue (European Team)logo std.pngRogue4 - 6
7Team Vitalitylogo std.pngTeam Vitality4 - 6
8Sklogo std.pngSK Gaming3 - 7
9Misfits Gaminglogo std.pngMisfits Gaming3 - 7
10Excel Esportslogo std.pngExcel Esports1 - 9

Week 5

Pátek 19. července
MSFMisfits Gaminglogo std.png0:1Splycelogo std.pngSPY
VITTeam Vitalitylogo std.png0:1FC Schalke 04 Esportslogo std.pngS04
XLExcel Esportslogo std.png0:1G2 Esportslogo std.pngG2
RGERogue (European Team)logo std.png1:0Fnaticlogo std.pngFNC
SKSklogo std.png0:1Origenlogo std.pngOG
Sobota 20. července
XLExcel Esportslogo std.png0:1FC Schalke 04 Esportslogo std.pngS04
MSFMisfits Gaminglogo std.png1:0Rogue (European Team)logo std.pngRGE
OGOrigenlogo std.png0:1Team Vitalitylogo std.pngVIT
SPYSplycelogo std.png0:1G2 Esportslogo std.pngG2
SKSklogo std.png0:1Fnaticlogo std.pngFNC
Štítky: LEC