Přejít k hlavnímu obsahu

LEC: MAD Lions i přes prohru zůstávají první

24. 7. 2020 | 16:56 League of Legends
Po šestém hracím týdnu stále zůstávají MAD Lions na čele ligy, a to i přesto, že v druhém zápasu týdne podlehli SK Gaming. Rogue také zaváhali, a to proti G2 Esports. Naopak skvělý hrací týden zaznamenal Patrik, který s EXCEL stoupá tabulkou.
Rogue LEC
Rogue LEC

2. hrací den: Neon a Patrik pokračují ve výborných výkonech a oba naši střelci si připsali druhé vítězství v tomto týdnu. EXCEL v napínavé hře přehráli Vitality a Patrik si za výkon s Apheliosem (6/0/0) navíc připsal MVP. Schalke zase přehráli Misfits, kdy zazářil zejména Gilius se svým Nocturnem. Slovák Neon si za Sennu připsal skóre 4/3/11. Ve výborné formě pokračují SK Gaming, kteří tentokrát dokázali překvapit MAD Lions a střelec Crownshot si za výkon s Ezrealem připsal už šesté MVP. 

1. hrací den: Hned na úvod hracího dne si výrazně vylepšili místo v boji o play-off hráči EXCEL, v čele s Patrikem. Český střelec si tentokrát musel odsloužit svůj čas za Sennu, se kterou dohrál se skóre 1/2/12. Následně dokázali Schalke získat svou druhou výhru v sezóně. Důležitou roli sehrál i střelec Matúš "Neon" Jakubčík, který dosáhl za Ezreala skóre 5/1/15. Ve vyhrocené hře proti Fnatic se skvěle předvedl Carzzy. Ten za svého Ezreala odehrál v podstatě čistou hru a skončil s bilancí 7/0/9. MVP si ale vysloužil toplaner Orome, který dokázal MAD Lions protáhnout skrz nejobtížnější fázi hry a za svého Renektona (8/1/6) vytvářel pro zbytek týmu obrovské kvantum prostoru.


V posledních týdnech se mluví hlavně o MAD Lions s Carzzym a Humanoidem, ale zapomínat se nesmí ani na Rogue, kteří se jim stále drží v patách. Ze sestavy vyčnívá zejména midař Larssen, který si už v sezóně připsal 5 MVP ocenění, tedy o jedno více, než jeho český konkurent Humanoid. Oba celky čeká velmi těžký týden, jelikož se MAD Lions utkají s Fnatic a SK Gaming, což jsou týmy, kterým se minulý týden podařilo v obou svých zápasech zvítězit. Rogue se utká s Misfits a následně s G2 Esports. Tyto dva týmy sice ukázaly v minulosti velkou kvalitu, ale v posledním týdnu neuhrály ani bod. 


LEC 2020 Summer

#TýmSkóre
1MAD Lionslogo std.png⁠MAD Lions10 - 3
2Rogue (European Team)logo std.png⁠Rogue10 - 3
3Fnaticlogo std.pngFnatic7 - 6
4SK Gaminglogo std.pngSK Gaming7 - 6
5⁠⁠Origenlogo std.pngOrigen6 - 7
6⁠⁠Excel Esportslogo std.pngExcel Esports6 - 7
7G2 Esportslogo std.png⁠G2 Esports6 - 7
8Misfits Gaminglogo std.png⁠Misfits5 - 8
9Team Vitalitylogo std.png⁠⁠Team Vitality5 - 8
10FC Schalke 04 Esportslogo std.png⁠FC Schalke 043 - 10

6. týden

Pátek 24. června
SK⁠SK Gaminglogo std.png0:1Excel Esportslogo std.pngXL
VIT⁠Team Vitalitylogo std.png1:0Origenlogo std.png⁠OG
G2⁠G2 Esportslogo std.png0:1FC Schalke 04 Esportslogo std.pngS04
MSF⁠Misfits Gaminglogo std.png0:1Rogue (European Team)logo std.pngRGE
FNC⁠Fnaticlogo std.png0:1MAD Lionslogo std.pngMAD
Sobota 25. července
VIT⁠Team Vitalitylogo std.png0:1Excel Esportslogo std.pngXL
MSF⁠Misfits Gaminglogo std.png0:1FC Schalke 04 Esportslogo std.pngS04
MAD⁠MAD Lionslogo std.png0:1SK Gaminglogo std.pngSK
FNC⁠Fnaticlogo std.png1:0Origenlogo std.png⁠OG
G2⁠G2 Esportslogo std.png1:0Rogue (European Team)logo std.png⁠RGE
Štítky: LEC