Přejít k hlavnímu obsahu

Ledová bouře míří k ostrovu

17. 1. 2019 | 08:30 Fortnite
Battle Royale ostrov zasáhne v nejbližších dnech ledová bouře, kterou pošle samotný král The Ice King. Dočkáme se tak nového herního eventu s výzvami a odměnami.
Televizní hlášení o ledové bouři
Televizní hlášení o ledové bouři

Epic Games si pro hráče hry Fortnite Battle Royale připravili novou herní událost, která nás čeká v nadcházejících dnech.

Po updatu 7.20 (článek zde) se nad Polar Peakem objevila velká ledová koule a hráči hned začali spekulovat o jejím účelu. Díky několika leakerům se podařilo z kódu hry zjistit, že v ledové kouli se nachází postava The Ice King (skin z tieru 100 v Battle Passu). To právě on na ostrov pravděpodobně pošle ledovou bouři.  

A opravdu se tak stane. Během včerejšího večera se na televizních obrazovkách po celém ostrově objevilo hlášení o přicházející bouři. 

 

televizní varování před bouří

Televizní obrazovky jsme naposledy viděli takto využité v Season 4, kdy odpočtem avizovaly start rakety, která zapříčinila časoprostorovu trhlinu. Dala také vzniknout riftům, díky kterým se můžeme rychleji přesunovat po ostrově. 

Leakeři dále odhalili další dvě hlášení z televize. Následovat tedy pravděpodobně bude odpočet do začátku sněhové bouře a poté se dočkáme obrazovky poslední s nápisem "No Signal" v pozadí se siluetou skinu The Ice King, který celou sněhovou bouři přivolá.

Přicházející televizní hlášení

Podle úniků by sněhová bouře měla přinést celou mapu pokrytou sněhem a nový event po vzoru Fortnitemares na Halloweena. V rámci této události budou hráči po ostrově napadání ledovými monstry zvanými Ice Brutes a budou moci plnit nové výzvy nazvané Ice Storm challenges. Jejich splněním bude možné získat odměny ve formě exkluzivních kosmetických doplňků. 

Jak se ale dál vyvine dějová linka současné sezóny, si musíme počkat ještě o chvíli déle. 

 

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike.