Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní MSR v elektronických sportech je již za rohem, odehraje se však v online formátu!

29. 9. 2020 | 16:50 Všechny hry
Největší slovenská esportová akce tohoto roku se odehraje již zanedlouho a letos měla být vůbec poprvé na novém místě. Letošní mistrovství v Nitře, které slibovalo nové a profesionální provedení v duchu progamingu, však také omezí současná nařízení a proto se bude muset odehrát v online formátu.
MSR 2020
MSR 2020

UPDATE: Už je definitivně jisté, že se letošní MSR koná, ovšem kvůli současné krizové situaci a nařízení vlády přechází do online formátu! Namísto offline finále se finalisté budou muset spokojit s odehráním zápasů z pohodlí domova. O podrobných změnách, kterými si turnaj kvůli novému formátu projde, budou hráči v blízké době informování, vy si však nenechejte ujít všechny novinky a sledujte oficiální facebookovou událost!


Letošní ročník Mistrovství Slovenské republiky v elektronických sportech, který se tento rok odehraje historicky prvně v Nitře, se neúprosně blíží a kromě místa konání by nás mělo čekat spoustu dalších novinek a vylepšení v provedení celé akce. Nejlepší hráči a týmy, kterým se podaří prorazit z online kvalifikací, tak nakonec poměří své síly o prizepool v hodnotě 7350 euro již 9.–11. října 2020. Detailnější informace spojené s registracemi najdete zde, a to včetně kvalifikačních kol.

Mnoho lidí od nadcházející velké akce očekává značný pokrok, a to zejména směrem k čistě progamingovému zaměření. Ti nejlepší z nejlepších budou mít možnost se utkat o prestižní titul Mistra Slovenska hned v několika titulech, kterými jsou CS:GO, FIFA 2, League of Legends a Hearthstone. Na postupující hráče tak čekají nové prostory agrokomplexu, včetně herních studií, ze kterých proběhnou veškerá komentovaná živá vysílání.

Kvůli současné krizi, která probíhá po celém světě, bude mít událost omezený přístup pro veřejnost. Všechna vysílání a zápasy si ovšem nesmíte nechat ujít, proto vše můžete sledovat prostřednictvím streamů na Twitchi nebo Facebooku. Akci bude možné sledovat dokonce i na televizní stanici Orange Sport, kromě zápasů budete mít k dispozici i spoustu zajímavých rozhovorů a dalšího obsahu. Pro nejnovější informace si můžete pečlivě pročíst oficiální facebookovou událost!

MSR
Zdroj: yzone.sk
Štítky: msr