Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní tváří českého Twitche se stává streamer liveoliverr

1. 11. 2020 | 22:20 Twitch.tv
Dlouho očekávaná MADMONQ akce, Tvář Twitche 2020, konečně vyvrcholila a má svého zaslouženého vítěze! Ve finále se o prestižní pozici, partnerství a parádní výhru utkalo 8 nejepších uchazečů pod drobnohledem celé poroty, ale i Twitch chatu, a že se opravdu bylo na co dívat! Skvělá podívaná vyústila v napínavý duel, ovšem nikdo neodešel jako poražený!
Tvář Twitche 2020
Tvář Twitche 2020

I letos se boje o titul nové tváře českého Twitche zúčastnilo opravdu ohromné množství streamerů, kteří cítili šanci vyhrát či se alespoň svým výkonem zviditelnit. První listopadovou neděli tak celá akce vyvrcholila v napínavém finále za účasti 8 nejlepších adeptů, které nekompromisně v přímém přenosu hodnotila jak celá porota, tak samozřejmě i Twitch chat. Mohli jsme být svědky vážně zábavné podívané, ovšem výběr vítěze se samozřejmě neobešel ani bez smutného vyřazování jednotlivých účastníků, ačkoliv byli všichni opravdu dobří.

Po několikahodinové akci, kde se odehrála konečná soutěžní kola a vyřazování, jsme se dostali do finálního duelu mezi JoranTheViking, menším a charismatickým streamerem, a liveoliverr, stejně zdatnou osobností, která si však již vybudovala jisté publikum. Oba streameři se velice zalíbili jak porotě, tak i celému chatu, což výběr vůbec neusnadnilo, o čemž vypovídá i výsledek, o kterém rozhodl rozdíl jediného hlasu. Vítězem a tváří Twitche roku 2020 se tak nakonec stal liveoliverr, který si kromě této pozice odnese i všechny MADMONQ benefity spojené se soutěží!

Bylo evidentní, že akci si užili opravdu všichni a nikdo neskončil jako poražený, poněvadž i vyřazení soutěžící si z události odnesli spoustu nových diváků a followerů, ba i dokonce věštbu od veleslavné věštkyně FlyGundy! Joranovo druhé místo bylo o to víc působivé, jelikož doteď měl vždy na streamu pouze pár lidí, což mu vůbec nebránilo tvořit kvalitní zábavu a obsah. Jeho výkon ocenil chat i celá porota, a Agraelus dokonce přispěl vlastní odměnou 20 000 Kč, aby ho podpořil v jeho snu. Z celé akce, která se neobešla bez zábavných, napínavých a emotivních momentů, nakonec nikdo neodešel jako poražený a my už jsme zvědaví, co nám přinese příští rok!

Flygunda
Štítky: MADMONQ