Přejít k hlavnímu obsahu

LEXONNE vyhrál červnovou sezónu CZSK FPL

11. 7. 2018 | 11:46 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Aktivita v nejvyšší soutěži lehce poklesla, ale to nic nemění na tom, že i tak byla červnová sezóna opravdu našlapaná. I přes vyvrcholení domácích lig i dalších LAN akcí se zástupci předních domácích týmů ukázali v dobrém světle. Do samotné kvalifikace do FACEIT Pro League se ale mohli dostat pouze dva nejlepší, kterými se nakonec stali Tomáš 'LEXONNE' Macuška a Matúš 'ziNG' Martinček, za kterými se překvapivě umístil nováček Crazyy. Bohužel ani jednomu se v kvalifikaci nepodařilo uspět, nejvýše se na 19. příčce skrze FPL Challenger umístil Hubert 'CaNNiE' Ludwig. Slot přímo v evropské FPL pro sebe získal nadějný Belgičan Keoz.

Česko-slovenská Pro League však není jen o nejvyšší divizi. O ceny se brzy bude hrát i níže, oznámení přijde již brzy. Za úspěšný měsíc může červen hodnotit Lukáš 'stalker1298' Voves, který za 96 odehraných zápasů přetlačil největší konkurenty a z Div2 postoupil o patro výše. Liga je ale naprosto pro každého, divize máme celkem čtyři, tak neváhejte a klikem se registrujte!

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.