Přejít k hlavnímu obsahu

Lolkař scarra vloni zvládl splnit zajímavou challenge

4. 1. 2020 | 09:20 Twitch.tv
Bývalý midař Team Dignitas scarra si vloni vytyčil pozoruhodnou challenge – streamovat každý den. Tuto výzvu nakonec splnil, když se 31. prosince s rokem 2019 rozloučil drunk streamem.
scarra
scarra

Streamováním už se v současnosti živí nemalý počet lidí, kteří logicky musí pravidelně vytvářet content, a vysílat tak prakticky každý den. Ale brát to přímo doslova? Přímo takhle to nemá snad nikdo. Jaké to ale je, si v roce 2019 na vlastní kůži vyzkoušel William “scarra” Li, bývalý profesionální hráč League of Legends a nyní streamer z povolání pro Offline TV.

 

Scarra si vloni řekl, že svůj stream nezapomene zapnout ani jeden den a nakonec svoji výzvu splnil. Vše zakončil na silvestra, kdy jako většina lidí popíjel se svými přáteli, mezi kterými byl třeba i trenér LoL sekce Team Liquid Eugene “Pobelter” Park, akorát při tom ještě hrál a vše vysílal. Přímo při přechodu do roku 2020 pak svým věrným fanouškům, kteří ho při jeho 365 denním streamování provázeli, poslal polibek.

I když scarra nakonec opravdu streamoval každý den, při plnění výzvy ho potkal nejeden problém. Tím největším bylo nepochybně to, když byl pár dní bez techniky kvůli stěhování celého týmu Offline TV. Bývalého midlanera Team Dignitas nakonec zachránil jeho kolega Jeremy "Disguised Toast" Wang, který mu zapůjčil svůj počítač. A na celý rok plný živých vysílání tak nakonec scarra dosáhl. Jeho rozhodně pozoruhodný výkon je ale stále maličkostí v porovnání s tím, co se povedlo Benu “CohhCarnage” Cassellovi. Ten totiž nezapomněl zapnout stream alespoň na chvíli každý den hned 2000x v kuse.

Štítky: Scarra
miluju videohry a hlavně ligu legend