Přejít k hlavnímu obsahu

LOOT.BET: Stykův tým SMASH Esports vyhrává grandfinále proti HAVU a odnáší si 18 tisíc dolarů

12. 10. 2019 | 18:35 Counter-Strike 2
Své finále má před sebou čtvrtá sezóna ligy LOOT.BET, kde ve finále nechybí ani slovenský zástupce STYKO. Pro SMASH Esports půjde o možnost vyhrát svůj první turnaj od vzniku organizace.
Výchozí obrázek

Do ligy LOOT.BET bylo pozváno šestnáct týmů, které nejprve bojovaly ve swissu. SMASH Esports s Martinem 'STYKO' Stykem zde jedinou prohru zaznamenali proti Aristocracy z Polska. To jim ale nevadilo a bez ztráty mapy se dostali až do finále Winners Bracketu, kde TaZově partě oplatili porážku z předchozí části.

SMASH jsou tak po výhrách nad HAVU Gaming, PACT a Aristocracy ve finále ligy. Zápas o titul proběhne v sobotu 12. října od 16:00, svého soupeře ale poznají až po předcházejícím souboji HAVU s Aristocracy. S oběma týmy si ale dokázali v play-off poradit, takže věříme, že STYKO si připíše svůj první zářez v novém dresu. Velký rozdíl je i v prize money, vítěz turnaje si odnese 18 tisíc dolarů, zatímco poražený pouze 7 500 $.


UPDATE: První důvod k radosti mohla mít Stykova parta již po finále LB, finský tým HAVU si totiž poradil s Aristocracy. Předpoklady toho, kdo bude ve finále favoritem, se následně i potvrdily. Na svém map picku, mapě Nuke, nedovolili hráči SMASH soupeři více než 7 bodů a na následném Overpassu jej přejeli dokonce poměrem 16:2. STYKO a spol. si tak připisují svůj první titul a k němu také 18 tisíc dolarů na konto.

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.