Přejít k hlavnímu obsahu

LosPollos konfrontoval rozzlobené diváky, proč odmítl vrátit peníze svému fanouškovi?

28. 1. 2021 | 18:00 Twitch.tv
Streamer LosPollosTV obdržel štědrý donate ve výši 350 dolarů, ale jak se ukázalo, dárce se spletl v desetinné čárce a nyní nemá jak zaplatit účty. Streamer mu však peníze odmítl vrátit, což značně popudilo všechny jeho diváky. Jak tento svůj počin vlastně obhajuje?
LosPollos
LosPollos

Na internetu se objevily bouřlivé debaty poté, co Twitch streamer Louis 'LosPollosTV' Sammartino odmítl vrátit donate ve výši 350 dolarů svému popletenému fanouškovi, který původně zamýšlel poslat pohých 3,50 dolarů. Donaty jsou nedílnou součástí streamů, ať už jde o sdílení emocí, podporu svému streamerovi, nebo občas i jedinou cestu, jak jej kontaktovat, a občas se tyto částky mohou vyšplhat až nesmyslně vysoko.

LosPollos měl nedávno to štěstí dostat dar v hodnotě 350 dolarů, ovšem jak se ukázalo, nešikovný fanoušek popletl čísla a poslal streamerovi daleko větší dar, než vůbec zamýšlel. LosPollos však nedbal jeho žádosti na refund a původní částku si nechal, což se ovšem setkalo s obrovskou vlnou nevole od jeho diváků. Poškozený divák totiž teď údajně nemá jak zaplatit své účty. Streamer se proto rozhodl vysvětlit celou situaci a bez servítek tak odůvodnit svoje činy.

Z klipu je zřejmé, že to není poprvé, co se LosPollos ocitl v obdobné situaci a jak můžeme vidět, takových afér už má plné zuby. Streamer se ohání slovy, že vystupoval jako dobrák už příliš dlouho a má toho dost. Navíc dodává, že je tam černé na bílém, že poslané donaty nebude nikomu vracet, takže nechápe, v čem je problém. Na jednu stranu má pravdu, není povinen takové dary vracet a peníze si smí legálně nechat, je tomu však správně po morální stránce? Pollos se rozhodl situaci urovnat aspoň do určité míry a daruje 50 dolarů sedmi ze svých předplatitelů, poškozený fanoušek však pravděpodobně neuvidí ani cent.