Přejít k hlavnímu obsahu

Loss končí v Dark Tigers, kteří se vracejí k CZ/SK složení

15. 4. 2020 | 18:10 Counter-Strike 2
Jsou to teprve dva týdny, co se Dark Tigers vrátili na CS:GO scénu, když přebrali jádro hráčů Universe, kam pro změnu zamířila kompletně jiná sekce. Tato rošáda ale má pokračování, protože jeden z přeběhlíků nyní v sestavě končí.
Dark Tigers hones
Dark Tigers hones

Vznik nové sestavy v čele s Patrikem 'Lastík' Ptáčkem se datuje do poloviny února, kdy si k sobě spolu s Janem 'hones' Urválkem a Jurajem 'Nelv1' Minárem nabrali dva zahraniční kolegy. Překvapivý tah sice fungoval, ale dlouho nevydržel. V sestavě došlo ke změnám, kdy se ze zahraničního dua poroučel Tugay 'Tcore' Tokat, kterého nyní, po několika týdnech, následuje i Gergő 'Loss' Kremnitzky. Ten sice přežil přesun pod křídla Dark Tigers, nicméně se dalo očekávat, že dříve nebo později přestane dávat smysl držet pospolu anglicky komunikující sestavu jen s jedním cizincem – zvláště, když individuálně ani zdaleka nešlo o hlavní hvězdu týmu.

Loss už tedy nenaskočí do čtvrtečního pátého kola 1. Tipsport COOL ligy a jeho místo zabere hones. Ten je sice navrátilcem do Lastíkovy sestavy, ale z původního složení už si nikoho dalšího nepamatuje. Tato změna navíc přichází poté, co tygři senzačně porazili CZC.eSubu. Pokud tak tato komunikační proměna z angličtiny do českého a slovenského jazyka posune DTG ještě o krůček dále, jak se dá očekávat, tak se s nimi musí počítat.

Nynější složení Dark Tigers:

 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Martin 'MAXX' Smolár
 Česká republika Michal 'm0nnlich3r' Pokorný
 Česká republika Jan 'BLUEE' Škaloud
 Česká republika​​​​​​​ Jan 'hones' Urválek

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.