Přejít k hlavnímu obsahu

LucasP z Universe ukončuje aktivní hráčskou kariéru

14. 12. 2019 | 14:17 Counter-Strike 2
CS:GO tým Trust.Universe sice po Vodafone MČR oznámil rozpad, ale sestava ještě společně dohrává ligu ESL Nationals. Na jejím finále se už ale nepředstaví jeden z dlouholetých pilířů, který se kvůli upřednostnit studium.
Lukáš "lucasp" Pócsik
Lukáš "lucasp" Pócsik

Lukáš 'lucasp' Pócsik hájil barvy Universe od druhé poloviny roku 2017, kdy vlastně vzniklo jádro sestavy, která se dnes definitivně rozloučí s působením. Lucasp si zahrál na několika finále COOL ligy, z letošního roku má na kontě triumf z PLAYzone Challenge a minulé sezóny ESL Nationals. S týmem ještě tuto sezónu dohrával, ale na LAN finále se již nepředstaví. Jeho posledním offline zápasem tak zůstává zápas o třetí místo na Vodafone MČR v počítačových hrách 2019, kde se Trust.Universe vyválčil bronzové medaile. Už na MČR ale kvůli studijním povinnostem přijel na poslední chvíli, a právě studium je hlavním důvodem jeho konce s aktivním hraním.

Universe se na LAN finále ESL Nationals představí v tomto složení:

 Česká republika Lukáš 'Levi' Bouřa
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika David 'forsyy' Bílý
 Česká republika Adam 'NEOFRAG' Zouhar
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič

Lukáš "lucasp" Pócsik
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.